Detinguda per cometre 26 robatoris en vestuaris de centres esportius de diversos pobles

Detinguda per cometre 26 robatoris en vestuaris de centres esportius de diversos pobles

La Guàrdia Civil, ha procedit a la detenció d’una dona de 31 anys i nacionalitat espanyola, implicada en robatoris dins de centres esportius de diferents localitats de la província de València. La detinguda entrava en els vestuaris de piscines i gimnasos i forçava les taquilles o directament obria les motxilles per a sostraure diners, mòbils i joies. Fins al moment se li atribueixen 26 fets delictius comeses en aquest tipus d’establiment sent el valor del sostret superior a 3.000 euros.

La Guàrdia Civil de València portava diversos mesos investigant robatoris i furts comesos en centres esportius de les localitats de Sueca, Picanya, Paiporta, Almussafes, Catarroja, Carcaixent i Silla a fi de poder localitzar, identificar i detenir a l’autor o autors d’aquests fets delictius.

Fruit de les gestions efectuades i dels dispositius realitzats per part d’agents de diferents llocs, es va poder comprovar que es tractava d’una dona, que es dedicaven a sostraure efectes dels vestuaris de centres esportius.

La fase d’explotació d’aquest operatiu culmine el passat dia 18 amb la detenció en Benifaió d’una dona de nacionalitat espanyola i de 31 anys d’edat, implicada en delictes de robatori amb força i furt.

La detinguda accedia a piscines i gimnasos vestida amb roba esportiva simulant que anava a realitzar alguna activitat física. Una vegada dins dels vestuaris forçava les taquilles o bé obria directament les bosses i motxilles que estaven en els bancs per a sostraure dels seus interiors diners o qualsevol objecte de valor, principalment mòbils i joies, segons fonts policials.

Aquesta persona ja va ser detinguda anteriorment per robatoris amb violència i intimació en perruqueries i establiment comercials de Benetússer, Massanassa i Alfafar. En aquest operatiu han participat agents dels llocs d’Almussafes, Paiporta, Silla, Carcaixent, Alfafar i Sueca. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Carlet i de Torrent.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.