El pla d’ocupació d’Almussafes ja dóna treball temporal a trenta persones

El pla d’ocupació d’Almussafes ja dóna treball temporal a trenta persones

El primer edil i responsable de les polítiques d’Ocupació del consistori d’Almussafes, Toni González, va aprofitar la trobada d’ahir dimarts amb els 30 primers desocupats d’Almussafes que han sigut seleccionats per a treballar en l’administració local en el marc del I Pla d’Ocupació Local, POL, per a animar-los a desenrotllar una bona labor professional en els seus respectius llocs de treball durant els quatre mesos de duració dels contractes.

L’alcalde va mostrar de nou la seua satisfacció per poder materialitzar un dels seus grans projectes en matèria d’ocupació, una iniciativa emmarcada en el Pla Estratègic de Foment de l’Ocupació d’enguany, que tindrà continuïtat durant els pròxims anys. “L’any que ve intentarem oferir un nombre més gran de places en el POL i a més els contractes seran de sis mesos i, així successivament, fins a l’any 2019”, va constatar González.

Els desocupats seleccionats per a ocupar les 30 primeres places oferides, tots ells inclosos en els quatre col·lectius en risc d’exclusió social a què anava dirigida l’oferta del POL, parats de llarga duració, majors de 45 anys, dones i menors de 25 anys, van començar el seu exercici laboral, que inclou una jornada de sis hores diàries i amb horaris flexibles, depenent del lloc de treball i les necessitats del servici, dijous passat 12 de maig.

En esta primera fase dels contractes s’han seleccionat un total de 13 peons de manteniment i neteja, un operador informàtic, un auxiliar administratiu, un conductor, dos conserges, quatre peons de jardineria, cinc peons d’obra i tres oficials de primera de la construcció.

Els conserges treballen en el Centre Cultural i en els camps de futbol municipals, els peons de manteniment i neteja i els peons de jardineria estan assumint els treballs extraordinaris dels espais públics i zones verdes que no estan inclosos en les concessions municipals de conservació i manteniment i els especialistes del sector de la construcció duen a terme labors de millora i manteniment dels espais públics i dels immobles municipals. Per la seua banda, el conductor cobrix el servici diari de trasllat dels usuaris d’Almussafes i Benifaió al Centre d’Estimulació i Rehabilitació de la Llimera i al Centre de Rehabilitació per a Discapacitats “Som i Estem”. L’informàtic s’encarrega de reforçar el Departament de Tecnologies de la Informació i Comunicació, TIC, i finalment, l’auxiliar administratiu col·labora amb el Departament d’Urbanisme, en labors com el PGOU i la implantació de l’expedient electrònic, entre altres.

Quan finalitzen els quatre mesos per als que s’han establit estos contractes, a principis de setembre s’incorporaran els següents 30 candidats, els quals tindran igualment quatre mesos de treball assegurat.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.