El PSPV-PSOE de Sueca critica el “re-pago” per la pujada de preus públics aprobada al ple

El PSPV-PSOE de Sueca critica el “re-pago” per la pujada de preus públics aprobada al ple

El Pspv-Psoe va votar en contra de noves pujades de preus i la creació de nous preus que abans no existien, i que va presentar l’equip de govern al passat ple de l’Ajuntament de Sueca. Encara que l’ordenança reguladora del preu públic per a la prestació de serveis era necessària adaptar-la a les noves ofertes que es donen al nostre municipi, la “imminent” i esperada obertura del “Museu Fuster” fa possible ampliar l’ordenança e incloure el preu de les entrades, així con els preus de les publicacions.

L’equip de govern anuncia que han modificat la present ordenança afegint moltes tarifes de preus màxims i mínims per no tindre que anar modificant-la cada vegada que els aparegueres alguna cosa nova. Però les nostres preguntes al passat ple, foren per exemple, per els esdeveniments pirotècnics, aquests tenen unes tarifes fins un màxim de 10 € per al piromusical, tant en grades com en pistes, l’any passat va ser el primer any que es va fer pagar a un preu de 1 €. Els esdeveniments gastronòmics, com la paella gegant, tenen uns preus de “Ració de paella” 1,50 €, i “Ració de paella+aperitiu+beguda” per 3,00 €, açò últim els darrers anys ha suposat un cost de 1 € (tot inclòs) per als ciutadans. La resposta que va intentar donar el regidor de Festes Pau Roselló, va ser indicar que això seria en el cas de que anaren a fer pagar estes coses. Però, si dugueren la idea de fer-les gratuïtes, perquè posen preus públics per a estos serveis?

Preus públics per a la “Torradeta Popular”, per a la “Venda de productes en les barres”. Barres de festes, que abans es donaven per sorteig a les diferents associacions de Sueca que ho sol·licitaven, i que ara pareix que les va a gestionar l’Ajuntament o en tot cas a subhastar-les, i tot per fer caixa. Van a llevar-li les opcions que tenen algunes associacions de poder obtenir uns ingressos per a les despeses que puguen tindre durant l’any?

Altra pujada de preus, es dona a l’escola d’estiu que es be fent des de fa anys als col·legis públics del nostre municipi es veuen incrementat de 50€ fins estos moments, a 75€, un increment del 50%, la setmana de juny l’any passat fou gratuïta per a les famílies que justificaven la seua necessitat i aquest anys te un preu de 25€. Les tarifes de la ludoteca municipal també es veuen incrementades entre un 30% i un 40% respecte als cursos passats. Costos que suposa una despesa més gran per a les famílies que fan ús d’aquestos serveis i que es consideren desproporcionats per el augment que es produeix.

Per tant, pareix que els que tant criticaren el «co-pago» que va posar en marxa el PP a nivell nacional i autonòmic, ara ho vulguen fer a nivell local, amb un «re-pago».

PSPV-PSOE de Sueca


 

 1. avatar

  Ja ha passat quasi un any de les eleccions i el PSOE de Sueca encara no ha assumit que ha perdut les eleccions i encara menys que s’haja quedat fora de l’equip de govern.

  L’espectacle que fan ple a ple és totalment lamentable.

  La mania que li han agafat al regidor de festes és impressionant, bona mostra de com de mal porta Dimas no ser el “rei de la festa”.

  Reply
 2. avatar

  A la vista està que l’esquerra va perdre les eleccions en Sueca i les ha guanyat la dreta.
  Compromís pacta en Sueca amb Viejas Generaciones ( VV GG ) del Partit-Alianza Popular.

  Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.