Els Clavaris d’Almussafes organitzen una Fira Tradicional Valenciana

Els Clavaris d’Almussafes organitzen una Fira Tradicional Valenciana

L’Àgora del parc Central d’Almussafes està preparada per a donar la benvinguda, a partir de les 10.30 hores de demà divendres 13 de maig, a la Fira Tradicional Valenciana, una activitat organitzada per part dels Clavaris Almussafes 2016, que compta amb la col·laboració del propi ajuntament.

S’espera que més de 25 parades ocupen l’espai destinat al mercat tradicional, en el que veïns i visitants d’altres localitats podran rememorar oficis d’antany, com el de l’esmolador, embogador, sabater, ceramista o polper, entre altres. Així mateix, la fira sorprendrà als més xicotets amb una àmplia oferta d’oci que inclourà un unflable, així com ludoteques musical, infantil i d’enginy.

El grup de jóvens que enguany integra l’associació Clavaris Almussafes 2016 invita el públic a visitar durant tres jornades este mercat, en el que la gastronomia més tradicional estarà servida a través de la Taverna i en les que diferents parades d’artesans posaran a la venda els embotits fets amb les receptes centenàries, entre molts altres productes.

Així mateix, el dissabte 14 de maig, a les 19.30 hores, s’oferirà l’espectacle de titelles en valencià “Godofredo”, una actuació que farà les delícies dels més xicotets de la casa.

El mercat tindrà les seues portes obertes demà divendres, de 10.30 a 1.30 hores, en el mateix horari el dissabte i, el diumenge 15, de 10.30 fins a les 21 hores.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.