El govern de Cullera implica a tots els sectors per a participar al Consell de Turisme

El govern de Cullera implica a tots els sectors per a participar al Consell de Turisme

La participació ciutadana que impulsa el nou govern municipal de Cullera s’estén també a la política turística, una de les prioritats de l’executiu progressista de la localitat que presidix Jordi Mayor. El consistori vol que el Consell de Turisme, l’òrgan consultiu de la principal indústria de la ciutat, es convertisca en un ens participatiu en el qual tots els agents socials del municipi s’impliquen en el disseny de l’estratègia turística de la ciutat.

Després d’anys en els quals el Consell havia entrat en declivi, les últimes reunions d’este organisme han fet un gir a aquella situació. Així, les trobades estan sent de les més participatives de la seua història, amb l’assistència massiva de representants de tots els sectors que tenen alguna cosa a dir en matèria turística.

«Estem donant veu a empresaris, comerciants, partits i associacions perquè tal com ens havíem compromés volem que el model turístic de Cullera el dissenyem entre tots», ha explicat l’edil de Turisme, Javier Cantos.

En el Consell celebrat el dimarts a la nit, amb l’assistència de mig centenar de persones, es va poder debatre àmpliament sobre el projecte Paella de Cullera així com dels nous productes turístics que oferirà el municipi, entre altres qüestions.

Encara que el Consell té caràcter consultiu, les seues deliberacions tenen un pes important, ja que arrepleguen l’opinió d’aquells implicats directament en el turisme del municipi.

Participació ciutadana
Dins de les polítiques de regeneració democràtica i dinamització de la vida pública, el govern municipal es troba elaborant en estos moments una ordenança de Participació Ciutadana, que serà portada al ple d’ací a poc després de les aportacions dels diferents grups polítics, segons ha informat l’edil delegada, Laura Simó.

Ajuntament de Cullera

Fotografia de Diego Moreno Delgado


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.