Belén Godoy serà proclamada Reina de les Festes d’Almussafes en juliol

Belén Godoy serà proclamada Reina de les Festes d’Almussafes en juliol

Almussafes ja coneix la seua Reina 2016. Belén Godoy Pérez, en representació Confraria Mare de Déu dels Desemparats, serà proclamada el pròxim dia 8 de juliol com la Reina de les Festes de l’any 2016. L’acte oficial de la seua elecció i de presentació de les 18 dames que conformaran la seua Cort d’Honor, se celebrà a les 22 hores de divendres 6 de maig en la sala d’actes del Centre Cultural. De les 19 jóvens candidates a alçar-se amb el títol de reina, Belén ha estat finalment la triada per sorteig per a representar a tot el poble d’Almussafes en un regnat que s’iniciarà en les Festes del mes de juliol i que es prolongarà durant un total de dotze mesos.

belen-godoy-reina-festes-almussafes-2016

Érica Vendrell, Belén Godoy y Toni González / CARIOCA

L’acte públic, un dels més emotius i que més expectació desprén, s’inaugurà amb el discurs que el regidor de Festes, Andrés López Herreros, dedicà al públic assistent, que va omplir fins als límits el pati de butaques.

L’edil felicità les jóvens representants de les festes del passat any i també del present, a més d’aprofitar esta primera cerimònia oficial de festes per a presentar els actes més destacats de l’agenda festiva d’enguany que, com en les anteriors edicions, es va a succeir durant tres setmanes del mes de juliol i que enguany està repleta de novetats per a tots els col·lectius.

A continuació, tocava presentar a les 19 jóvens que enguany optaven al títol de Reina i que han estat proposades per les diferents associacions i clubs locals. Les primeres a desfilar foren Helena Andrea Bosch, per la Societat Musical Lira Almussafense, Carmen Copoví, en representació de la Confraria de la Santíssima Creu, Maria Di Girolamo, dama del Club de Gimnàstica Rítmica, Blanca Estellés, presentada pel Club d’Atletisme, Paula Fort, del Moviment Cristià, Raquel Garcerán, en representació de Veterans Club de Futbol, Yaiza Garcerán, dama de l’Associació de Jubilats i Pensionistes, Ana Lerma, presentada per la Peña Ciclista i Belén Godoy, per la Confraria de la Mare de Déu dels Desemparats.

A totes elles, l’alcalde, Toni González, i la Reina de Festes 2015, Érica Vendrell, els feren entrega d’un ram de flors i d’un detall commemoratiu, igual que a la resta de les jóvens que visqueren com a autèntiques protagonistes, esta cerimònia pública.

Paula Llorca, en representació de l’Associació Síndrome X-fragil, Ana Marzal, dama de Júniors Moviment Diocesà, Cristina Perales, presentada per l’Associació de Discapacitats Som i Estem, Helena Rodrigo, per la Cooperativa Agrícola i Ramadera, Ainhoa Rovira, representant a l’Almussafes Club de Futbol i Amparo Rovira, dama de l’AMPA del CEIP Almassaf, anaren completant de joventut i il·lusió un escenari guarnit per a l’ocasió.

Les últimes al desfilar i depositar la papereta amb el seu nom en l’urna foren Ilse Natalia Seas, dama de l’Associació de Fibromialgia, Clara Soler, presentada per l’Associació d’Empresaris i Comerciants, Nerea Úbeda, per la Falla La Torre, i Alicia Viñuales, representant a la Junta Local Lluita contra el Càncer,

El moment cima de la nit es focalitzà en l’extracció de la papereta amb el nom de la Regina de les Festes de 2016 per part d’Érica Vendrell. A l’escoltar el nom de la jove Belén Godoy, els aplaudiments esclataren en la sala i l’alegria de familiars i amics es desbordà, mentres es disparaven els coets anunciadors de l’elecció. Una emocionada Belén dedicà unes sentides paraules al públic assistent a la cerimònia, igual que la Regina 2015, qui va aprofitar per a donar-li uns consells per al regnat que iniciarà al juliol.

L’acte públic es clausurà amb el discurs de l’alcalde, el posterior llançament d’un xicotet castell de focs artificials a l’esplanada del Centre Cultural i el refrigeri en honor de la Reina i les dames, que es va servir en el hall del Centre Cultural.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.