Favara estrena una aplicació per a actualitat municipal per a telèfons portàtils

Favara estrena una aplicació per a actualitat municipal per a telèfons portàtils

L’Ajuntament de Favara ha desenvolupat una aplicació gratuïta anomenada Favara-info.

Aquesta aplicació és per a telèfons mòbils i permet al ciutadà estar informat de l’actualitat local, consultar bans, realizar incidències que és produïsquen al poble de Favara en temps real. A més, obtindrà una información completa dels comerços locals i tindrà a l’abast els telèfons d’interés general.

A l’acte de presentació d’aquesta nova eina el Regidor de Serveis Municipals, Rafael Gisbert, va incidir de la importància de modernitzar Ajuntament de Favara emprant les noves tecnologies què van implantant-se, per tal d’afavorir la informació i participació dels veïns i veïnes de Favara.

Així també, es pretén aconseguir uns serveis municipals útils i eficients per millorar la gestió de l’Ajuntament de Favara.

Ajuntament de Favara


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.