La xaranga Dessiguidats de Favara guanya el primer premi a Caravaca de la Cruz

La xaranga Dessiguidats de Favara guanya el primer premi a Caravaca de la Cruz

El passat dissabte, a Caravaca de la Cruz (Múrcia), dia del “Baile del Pañuelo” com a celebració de la festivitat de los “Caballos del Vino”, festa d’interés turístic Internacional i pendent de el reconeiximent per part de la UNESCO, és va celebrar el segon concurs de Xarangues.

Participaren vàries xarangues de la Ribera Baixa sumant un total de 30 grups musicals de tota la Península. El primer premi fou per a la Xaranga XD (Dessiguidats) de Favara. D’aquesta manera fan un important “doblet” després d’aconseguir també el primer premi al Concurs de Xarangues Ciutat de Sueca. Enhorabona als campions.

O.R.

dessiguidats-favara-2


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.