Amics de la Música de Favara omplen de gom a gom en el concert del ‘Retrobem’

Amics de la Música de Favara omplen de gom a gom en el concert del ‘Retrobem’

La Societat Amics de la Música de Favara va celebrar diumenge 24 d’abril el tradicional concert del “Retrobem la nostra música”.

Aquest concert és va celebrar en un escenari magnífic, l’Església Parroquial de Favara on una gran multitud de veïns i veïnes del poble ompliren de gom a gom tot el recinte. Inclòs molts veïns no pogueren entrar per estar complet els seus seients. La sonoritat d’aquest escenari i la suau interpretació de la Banda “Amics de la Música de Favara” emocionar a tot el públic assistent.

Amb obres de de diferents autors molt nomenats internacionalment el públic assistent va gaudir de les interpretacions musicals d’una xicoteta però gran banda al mateix temps. Destacaren els músics solistes Vicent Ciscar amb la flauta, Mireia Adam amb el saxo alt, Pau Garcia amb l’oboe i com no, els percussionistes Juamba Julian, Hugo Pedros i Santi Miñana demostrant el talent a l’hora d’interpretar les seues partitures.

Unes interpretacions subtils i majestuoses pels músics favarers recolzats pels solistes i mestres de la Societat. Es per això que l’Associació Amics de la Música de Favara, referent cultural i pedagògic musical al poble, volem donar les gràcies a tot el poble de Favara pel suport incondicional per a què la música estiga sempre present entre nosaltres.

AMF


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.