Premi extraordinari al rendiment acadèmic per a una exalumna del CEIP Pontet d’Almussafes

Premi extraordinari al rendiment acadèmic per a una exalumna del CEIP Pontet d’Almussafes

Per quint any consecutiu, el col·legi Pontet d’Almussafes celebra la concessió del guardó dels premis extraordinaris al rendiment acadèmic dels seus estudiants. Una de les seues alumnes va assistir el passat 19 d’abril a l’acte d’entrega del premi extraordinari al Rendiment Acadèmic d’Educació Primària, que va presidir el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà.

Mercedes Álvarez, que va completar la seua etapa estudiantil d’educació infantil i primària en el CEIP Pontet, va compartir junt amb els seus familiars i el seu tutor de cicle, José Montaner, les emocions generades en l’acte d’entrega del reconeixement. Per a la directora del centre, Estefanía Pastor, “No sols ha sigut una excel·lent estudiant, sinó que també ha destacat per la seua voluntat i capacitat d’ajuda cap als seus companys”.

Esta és la sexta convocatòria d’uns guardons amb què la Generalitat Valenciana ha reconegut l’esforç els 1.823 escolars que van finalitzar els seus estudis de Primària en centres de la Comunitat Valenciana en el curs 2014-15 amb una nota mitjana de 10.

L’alcalde, Toni González, també ha volgut reconéixer públicament la rellevància d’este fet, amb la recepció celebrada, ahir dimecres 27 d’abril, en l’Ajuntament, que va comptar amb la presència dels familiars de l’alumna premiada pel seu excel·lent currículum estudiantil. El primer edil va lloar el treball desenrotllat per l’alumna i el dels docents que l’han acompanyat al llarg de la seua etapa d’educació primària.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.