Cullera tancarà alguns camins rurals per evitar robatoris i Protecció Civil reforçarà la vigilància

Cullera tancarà alguns camins rurals per evitar robatoris i Protecció Civil reforçarà la vigilància

L’Ajuntament de Cullera seguix treballant en noves mesures que garantisquen la seguretat en el camp, especialment després dels últims episodis d’incendis en terrenys abandonats. Recentment, s’ha produït una reunió presidida per l’alcalde, Jordi Mayor, per a coordinar diverses accions conjuntes entre les autoritats municipals, la Policia Local i la Guàrdia Civil en la qual s’han acordat la creació d’un dispositiu especial de vigilància entre estos dos Cossos de seguretat que evite en la mesura del possible que es declaren nous focs.

Com a principal novetat, Protecció Civil se sumarà a les tasques de control quan siga necessari, ha explicat l’edil d’Agricultura, Marc Joan, a fi de reforçar la vigilància.

«Anem a posar tots els mecanismes que estiguen en les nostres mans per a incrementar la seguretat», ha afirmat Joan sobre este tema, qui destaca que l’equip de govern «està especialment sensibilitzat en la problemàtica dels incendis».

La trobada ha servit a més per a coordinar entre les diferents regidories implicades —Urbanisme, Agricultura i Policia Local— l’aplicació del mecanisme sancionador per a aquells propietaris de parcel·les rurals abandonades.

Tancament de camins
D’altra banda, s’ha posat sobre la taula l’estratègia a seguir per a millorar la seguretat al terme. Enguany i per primera vegada com a prova pilot, el consistori tallarà alguns camins rurals a fi d’evitar robatoris.

Este tipus de mesures s’han aplicat amb èxit en altres poblacions valencianes i ara a Cullera es vol comprovar si té la mateixa eficàcia. «Serà en una determinada part del terme, s’avisarà als propietaris amb la suficient antelació i sempre hi haurà una via d’entrada i eixida», ha precisat el responsable de la delegació d’Agricultura.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.