El Centre d’Educació Especial Miquel Burguera organitza la Caminada Urbana ‘Som Especials’

El Centre d’Educació Especial Miquel Burguera organitza la Caminada Urbana ‘Som Especials’

El Centre Públic d’Educació Especial Miquel Burguera de Sueca ha organitzat en col·laboració amb l’Ajuntament de Sueca, per al pròxim diumenge 24 d’abril, la II Caminada Urbana Som Especials.

La caminada eixirà del Passeig de l’Estació a les 11 hores, tindrà un recorregut urbà senzill i finalitzarà a les instal·lacions del centre, tot amb l’objectiu d’acostar i donar a conéixer a tots els participants en la caminada l’espai i la tasca educativa que desenvolupen. Podrà sumar-s’hi tota aquella persona que ho desitge i abans d’emprendre l’eixida, els assistents podran col·laborar i fer la seua aportació adquirint els productes commemoratius d’esta segona edició de l’esdeveniment.

L’objectiu d’esta jornada, segons expliquen representants del centre, és doble, d’una banda l’Associació de Mares i Pares d’alumnes torna a organitzar-la amb el fi d’obtenir recursos per costejar les activitats i les eixides que es programen al llarg del curs i d’altra banda, amb esta iniciativa es busca també que se’ls conega encara més i visibilitzar així la tasca i els alumnes d’este centre d’educació especial.
En finalitzar la caminada els assistents podran gaudir també amb la dansada que ha organitzat el Grup de Danses l’Almogàver de Sueca i l’Associació Cultural La Xala.

En la jornada prèvia, demà dissabte 23 d’abril, a les 19:30 hores el Grup de Danses l’Almogàver, amb la col·laboració de la Rondalla d’Albalat havia programat també una actuació al CM Bernat i Baldoví. Amb el títol “D’ací i d’allà venim, cantant i ballant”, els membres del grup i de l’escola han organitzat una vesprada de balls i rondalla a benefici de l’AMPA del Centre d’Educació Especial Miquel Burguera.

La presidenta del grup de danses, Carmen Matoses, ha explicat que el grup ha decidit fer un seguit d’actes solidaris, amb la idea de col·laborar cada any amb un col·lectiu diferent. En esta primera ocasió han decidit destinar tots els fons que recapten al centre en mostra també d’agraïment per la seua generositat donat que, des de fa molts anys, el centre cedeix les seues instal·lacions al grup perquè puga impartir les seues classes i assajos.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada