L’Ajuntament de Sueca participa a la nova fira de turisme B-Travel de Barcelona

L’Ajuntament de Sueca participa a la nova fira de turisme B-Travel de Barcelona

Sueca ha promocionat durant el passat cap de setmana la seua oferta turística a la nova fira anual de turisme B-Travel de Barcelona, que s’ha celebrat entre el 15 i el 17 d’abril al Montjuic, a les instal·lacions de Fira Barcelona.

La B- Travel està considerada la segona de les fires més importants del sector a tot l’Estat espanyol, després de la Fitur, la Fira Internacional de Turisme de Madrid i és l’esdeveniment turístic de referència del sector turístic de Catalunya.

La capital de la Ribera Baixa, ha acudit a la cita per promocionar les seues principals experiències turístiques. D’entre la seua oferta, Sueca ha destacat el seu patrimoni i els seus atractius culturals. El nom de Joan Fuster i la Ruta del Modernisme han estat, en esta ocasió, els principals arguments de promoció per atraure als visitants. La ciutat ha aprofitat l’ocasió per presentar als professionals i visitants de la fira el Museu Joan Fuster davant la pròxima inauguració del centre, que albergarà el llegat intel·lectual, literari i civil de l’escriptor i assagista suecà, i també el llegat modernista de la ciutat, que està adherida a la Ruta Europea del Modernisme des de l’any 2006, una xarxa de ciutats i institucions compromeses en la protecció, millora, promoció i difusió del patrimoni modernista, que es va constituir a Barcelona a l’any 2000. La Mostra Internacional de Mim, que ha convertit Sueca en una ciutat referent en el món del teatre gestual a nivell europeu no ha faltat tampoc en esta carta de presentació de la capital de la Ribera Baixa.

Amb tot, Sueca ha seguit reivindicant-se com La terra de l’arròs per excel·lència i sota el paraigua d’este nou eslògan, ha convidat també als assistents a visitar-nos per gaudir del nostre Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca i del nostre entorn natural, on l’arròs també hi és el protagonista.

La fira B-Travel va prendre el relleu en l’anterior edició al Saló Internacional de Turisme a Catalunya (STIC) per reinventar-se, 23 anys després i començar una nova etapa orientada a les experiències viatgeres. Així, la nova B-Travel ha oferit tot un conjunt d’experiències a través d’estes cinc grans àrees temàtiques: B- Adventure, pels amants de la natura, l’esport i l’ecoturisme; B-Culture, pels interessats en l’art, la història i la cultura; B-Special, pels que busquen el nou luxe i el shopping, B- Delicious, pels que gaudeixen amb les propostes enogastronòmiques i B- Happy, pels que busquen compartir el benestar amb els seus.

Sueca ha participat com a co-expositor a la fira a l’estand de València Turisme, la nova marca del Patronat de Turisme de la Diputació de València, junt amb d’altres municipis com Algemesí, Aiora, Carcaixent, El Puig de Santa Maria, Gandia, Xàtiva i la Mancomunitat de la Valldigna.

En la nova B-Travel han participat més de 50 països de tot el món. En total, la fira ha acollit més de 1000 expositors entre els destins nacionals i internacionals, agències de viatge, hotels, creuers, companyies aèries i altres productes.

El regidor de Turisme, Xavier Masó, que va assistir a una de les jornades de la B-Travel, ha fet una valoració molt positiva de la presència de la nostra ciutat a la fira. “El turista català és, per proximitat, un dels turistes potencials de la nostra ciutat, a més, el públic català representa el 40% del turisme espanyol i està considerat com un turista d’alta qualitat, per això considerem molt adient la participació de Sueca en esta nova cita amb el sector turístic” ha assenyalat Masó, que va avançar també “Sueca té previst participar en algunes de les pròximes cites importants del sector, així ja hem confirmat també la nostra participació a la fira Expovacaciones, que tindrà lloc del 6 al 8 de maig a Barakaldo i a la Fira de les Comarques, que es celebrarà entre el 13 i el 15 de maig a València”.

Segons les dades de l’organització, la fira ja havia superat els 27.500 visitants, el diumenge, en la darrera jornada i més del 60% dels assistents decideixen el destí de les seues vacances en la seua visita al saló.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.