Corbera, Almussafes i Sueca guanyen el Festival de la Cançó Junior de la Ribera

Corbera, Almussafes i Sueca guanyen el Festival de la Cançó Junior de la Ribera

“Un segon lloc que sap a primer”. Així valoren els membres de l’Equip d’Educadors de Juniors M.D. Almussafes el segon premi obtingut en el XXXII Festival de la Cançó Juniors de la Vicaria VII, que integra els centres situats en les Riberes Alta i Baixa. Després de la vuitena posició arreplegada en l’edició de 2015, els almussafenys recuperen el nivell en el qual s’han situat en els últims anys, ja que es van col·locar a tan sols un punt d’empatar amb la cançó guanyadora, interpretada pel centre de Corbera.

Els membres del jurat, compost pels caps de centre, havien de valorar cadascuna de les 10 candidatures presentades, que oferien ritmes com el pop, la rumba o la balada. Totes elles havien de ser inèdites en lletra i música i estar relacionades amb la temàtica tractada en la Campanya d’Animació i Formació de Juniors Moviment Diocesà d’aquest curs, titulada “Estimeu-vos de tot cor”. Després de Corbera i Almussafes, va tancar el podi la cançó interpretada pel centre Sant Pere de Sueca. A més, l’organització va lliurar el premi a la millor ambientació en graderies, guardó que van compartir el centre L’Encarnació d’Alzira i el de Benimodo.

Tal com assenyalen els educadors, la proposta presentada per Almussafes, titulada “Feu de la vida il·lusió”, “parla de la missió a la qual ens crida Crist, que no és una altra que estimar, cosa que inclou respectar, comprendre, escoltar i intentar viure en una societat pacífica”.

“Per a nosaltres suposa una satisfacció enorme aquesta segona posició ja que veiem com l’esforç realitzat s’ha vist recompensat. Vam compondre un primer tema que ens agradava però al que crèiem que li faltava alguna cosa, necessitàvem que tant la música com la lletra ens alçara l’ànim i ens transmetera molta alegria, i crec que amb aquesta ho hem aconseguit amb escreix”, destaca el Cap de Centre, Andrés Marzal.

Dia Juniors de la Vicaria VII
El Festival de la Cançó s’integrava dins del Dia Juniors de la Vicaria VII, que enguany es va celebrar a Sueca. Durant el matí, els assistents van gaudir d’un gran joc distribuït en tres espais diferents, dos d’ells habilitats en el pati del col·legi Cervantes. I just abans del dinar, es va celebrar una eucaristia en l’església de la mare de Déu de Sales, patrona d’aquesta localitat, en la qual van participar nombrosos sacerdots dels centres participants i el consiliari Juniors de la Vicaria, D. Ramón Hurtado. També va acompanyar als centres durant el dia la vicepresidenta diocesana, Paula Lillo.

Nombrosos pares almussafenys van voler ser testimonis de l’actuació dels seus fills i van compartir amb ells aquest segon lloc. La cançó serà interpretada aquest diumenge 24 d’abril durant la missa de xiquets pel cor parroquial aprofitant la celebració aqueixa mateixa jornada del “I Dia Juniors de Centre”, activitat que reunirà a xiquets, pares i antics educadors.

Ajuntament d’Almussafes


 

 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.