El trofeu ‘Ciutat de Sueca’ reuneix a 225 xiquets i xiquetes d’escoles de ciclisme

El trofeu ‘Ciutat de Sueca’ reuneix a 225 xiquets i xiquetes d’escoles de ciclisme

Un total de 225 joves s’aproparen fins a la capital de la Ribera Baixa per a prendre part en les diferents proves, una xifra sensiblement superior a les expectatives que tenia l’organització. A banda de les Escoles de Ciclisme de la província de València, fins a Sueca s’aproparen també moltes de les de la província de Castelló, donat que eixe cap de setmana no hi havia competició en aquella zona. Així, la vesprada va ser més lluïdora si cal, amb molta participació en totes les categories, el que va obligar a fer-se fins a set eixides (promeses de 1r any, promeses de 2n any, principiants de 1r any, principiants de 2n any, alevins de 1r any, alevins de 2n any i infantils).

A banda de les curses, l’organització va programar també una gimcana, una prova d’habilitat amb les bicicletes en la que participaren 65 alevins. En la vessant esportiva, els vencedors en cada categoria foren Miguel Cozar (Animals de Monte) en la gimcana, Aaron Bortolazzi (Campió Llorens) i Carla Banyuls (Xeraco) en promeses de 1r any, Marc Iborra (Xeraco) i Miriam Guerrero (Bicicletes Sanchis) en promeses de 2n any, Xavi Mestre (La Valldigna) i Leyre Almena (CC Guti Vinalesa-Rubio) en principiants de 1r any, Joan Juan (Bicicletes Sanchis) i Empar Estellés (CC Guti Vinalesa-Rubio) en principiants de 2n any, Ricardo Díaz (CC Guti Vinalesa-Rubio) i Lluna Hervàs (Roquette Salvador Botella) en alevins de 1r any, Abel Odón Rosado (Bici Club Picassent) i Sara Sanjuán (Stefano Garzelli) en alevins de 2n any, i Francesc Benassar (Inca CC) i Ainara Albert (Bici Club Picassent) en infantils.

Per part de l’Escola de Ciclisme de Sueca participaren set alumnes: Anna Bravo, Josep Fuentes, Elena Pérez, Martí Bravo, Naia Mateu, Arnau Adsuar i Marc Sales.

L’Escola de Ciclisme de Sueca, va aprofitar l’ocasió també per fer un reconeixement a José Luis Pérez, que enguany complix 25 anys exercint com a delegat d’Escoles de Ciclisme de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana (FCCV). A més, totes les Escoles de la província de València van rebre un trencadís per la seua participació a Sueca.

Els trofeus foren confeccionats pels usuaris i usuàries del Centre Ocupacional Municipal, els quals tampoc es van perdre les competicions. El Trofeu de Ciclisme ‘Ciutat de Sueca’ va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Sueca, que estigué representat en l’acte de lliurament de trofeus pel regidor d’Esports, Vicent Baldoví.

Enguany, com a novetat, la cursa ha canviat de data i també ha estrenat emplaçament. Tradicionalment la cita tenia lloc cada any pel setembre i es celebrava a les rodalies del Carrer Castelló. En esta ocasió, però, s’ha habilitat la prova en un circuit d’un quilòmetre per les rodalies del Pavelló Poliesportiu Cobert, més pròxim al centre de la ciutat i que incloïa carrers i rondes com ara Simón Vila, Joan Fuster, Jaume I o País Valencià.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.