El 15 aniversari del Sueca Sona baixa el teló amb un notable èxit i més seguidors

El 15 aniversari del Sueca Sona baixa el teló amb un notable èxit i més seguidors

Este diumenge, 10 d’abril, ha finalitzat la celebració del 15 aniversari del Sueca Sona, que ha omplit de música els carrers de la capital de la comarca de la Ribera Baixa durant cinc dies seguits.

L’èxit de participació ha estat una constant en cadascuna de les actuacions programades per a esta edició especial del festival, una mostra que organitza el Consell de la Joventut de Sueca amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca i l’Associació de Música Moderna Al Traste i que pretén donar cabuda, any rere any, a cantants i grups locals per donar a conéixer el talent i el seu treball als veïns de la ciutat i a tots aquells que s’acosten a Sueca en estos dies.

La presidenta del Consell de la Joventut, Laura García-Morato, s’ha mostrat molt satisfeta per la bona acollida del programa que ha preparat el col·lectiu per este 15é aniversari de la mostra.

“La iniciativa que va promoure la gent de Al Traste i el Consell de la Joventut de Sueca fa un grapat d’anys, ha sigut l’impuls per a molts joves a l’hora de fer el seu primer concert o de posar en marxa nous projectes. Amb el Sueca Sona facilitem als joves de la ciutat un espai per mostrar al poble les seues inquietuds musicals, per això seguirem apostant per este festival, una mostra que ompli de vida el nostre poble, en què el públic gaudeix dels espectacles, l’ambient i l’alegria que dóna un poble ple de música, que no és poca cosa” ha assegurat la presidenta del col·lectiu, qui ha volgut fer palés, alhora, el seu agraïment al consistori i a totes les persones i grups que s’han implicat en esta nova edició del festival.

Per la seua banda, el regidor de Joventut, Xavier Masó, també ha fet una valoració molt positiva d’esta darrera edició del Sueca Sona. “Els canvis que s’han introduït han estat del tot encertats; la diversificació de l’oferta musical, amb estils variadísims per a tots els gustos i públics, inclòs l’infantil i també l’estrena del Carrer Mercat com a espai festiu, així com el canvi de data del festival, que abans es celebrava en dates pròximes a l’estiu i que hem decidit traslladar als dies de primavera, tot ha estat positiu. Tots estos canvis han tingut una immillorable acollida i mostra d’això ha estat la resposta del públic que ha participat massivament en la majoria dels actes preparats” ha apuntat Masó.

El regidor de Joventut també ha volgut agrair, en nom del consistori, la il·lusió i l’esforç que un any més ha posat el Consell de la Joventut en esta iniciativa, així com també a tots els participants i al públic assistent, per haver fet possible la quinzena edició ja del festival.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.