Alumnes de l’escola Luis Vives de Sueca porten la seua bandera al cim del Penyagolosa

Alumnes de l’escola Luis Vives de Sueca porten la seua bandera al cim del Penyagolosa

L’alumnat de 1r i 2n d’ESO de l’escola Luis Vives de Sueca ha realitzat aquest cap de setmana l’ascens al pic del Penyagolosa acompanyats per part de l’equip docent del centre.

luis-vives-penyagolosa-20162

Alumnes camí del cim

Una ruta de més de 16 quilòmetres de senda i amb una durada de 10 hores ha sigut la principal activitat d’un cap de setmana esportiu i cultural destinat a potenciar l’esperit de companyerisme entre l’alumnat del centre. Tres dies de convivència i un fum d’activitats que han mobilitzat la major part de l’alumnat de secundària de l’escola.

Aquesta activitat, emmarcada dins de la política de l’escola de difusió, coneixença i respecte dels nostres paratges, es realitza trimestralment des dels diferents departaments d’Educació Física del centre per tal d’inculcar a l’alumnat de tota l’etapa educativa la importància de conèixer, de primera mà, la realitat de la nostra Comunitat, a més de treballar la importància de l’esforç i el valor del sacrifici, així com potenciar una aposta real per l’esport com una mesura fonamental per combatre el sedentarisme que abunda a la nostra societat.

Una conquesta, l’ascens del pic més emblemàtic i també el més dur de la Comunitat Valenciana, que és el reflex del treball i la dedicació d’un equip que diàriament es deixa la pell per aplegar fins els pics més alts, bé siga a la muntanya o a l’escola; perquè a la muntanya, com a la nostra escola, mai es deixa a ningú arrere.

Escola Luis Vives


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.