Més de 200 atletes participaran a la ‘I Racer of Rice’ en el paratge natural de l’Albufera en Sueca

Més de 200 atletes participaran a la ‘I Racer of Rice’ en el paratge natural de l’Albufera en Sueca

El pròxim diumenge 10 d’abril tindrà lloc la primera edició de la ‘Racer of Rice’, una carrera d’obstacles única en la comarca de la Ribera inscrita en la Lliga Valenciana de OCR’s (Obstacle course racing) i que pretén desafiar als esportistes més valerosos oferint-los l’oportunitat de realitzar un repte autèntic a través d’una àmplia varietat de proves i obstacles construïts expressament per a aquesta carrera i que s’adapten al terreny del Parc Natural de l’Albufera, en el terme municipal de la població de Sueca.

previa-racer-of-rice-sueca-2

Racer of Rice

En la carrera, que constarà d’una distància de 8000 metres i comptarà amb més de 20 obstacles i una pista americana, es podrà participar de manera individual i també per equips d’un mínim de 4 persones. Així, paral·leles insofribles, anelles que rellisquen, up & down o monkeys bars, weaver o murs amb més de 2 metres, se sumaran als capritxos de la naturalesa que els corredors trobaran en un paratge natural dominat per arrossars i sèquies.

A les 9.00h donarà començament la competició que serà de categoria absoluta començant pels esportistes d’elit que eixiran en grups de 40 racers cada 15 minuts fins a les 9.45h, quan es donarà l’eixida a la resta de corredors populars. El punt d’eixida i la meta estaran en ‘La Creu’ situada en l’encreuament entre el camí a la Muntanyeta dels Sants i la CV500, carretera de Sueca al Perelló. Allí mateix s’instal·larà una zona per a familiars i seguidors de l’esdeveniment amb ambient musical així com una zona amb inflables per als més xicotets.

Segons les dades de l’empresa cronorunner.com, encarregada del registre d’inscripcions, més de 200 persones procedents de tota la Comunitat Valenciana, s’han inscrit en la prova, dels quals 70 són esportistes d’elit i la resta participarà en la competició popular. A més, el 30% dels inscrits són dones.

Més de mig centenar de voluntaris col·laboren en l’organització
L’organització de la carrera naix de la inquietud de dos esportistes de Sueca, Toni Alcañiz i Gustavo Selfa, dos amics que van conjuminar esforços per a aconseguir que la seua idea arribara a materialitzar-se en aquesta primera edició. ‘Estem molt entusiasmats amb la carrera i esperem que la gaudisquen no solament els racers sinó també tots els afeccionats a l’esport’ – afirma Toni Alcañiz. ‘Hem realitzat un enorme esforç per a construir tots els obstacles però estem molt satisfets amb el resultat i volem que es queden a Sueca per a futures edicions’ – Afegeix.

A més, els dos joves han mostrat el seu agraïment a l’Ajuntament de Sueca que col·labora en l’esdeveniment a través de la Regidoria d’Esports, encapçalada per Vicent Baldoví així com al Consell Agrari Municipal i la Comunitat de Regants de Sueca per la seua implicació, als seus patrocinadors i als prop de 65 voluntaris que estaran el diumenge vetlant pel correcte funcionament de la prova.

En finalitzar l’esdeveniment, l’ex boxejador olímpic de Sueca, Fernando Riera, i el seu fill Fernando, també campió d’Espanya de boxa, seran els encarregats de lliurar els trofeus als guanyadors de la prova que, juntament amb el Regidor d’Esports, Vicent Baldoví, lliuraran també la medalla finisher a tots els participants.

Racer of Rice


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.