Il·lusionistes de tot el món participen en la Trobada Internacional de Mags d’Almussafes

Il·lusionistes de tot el món participen en la Trobada Internacional de Mags d’Almussafes

Els amants de la màgia conten ja les hores que falten per a embarcar-se en una nova edició de la Trobada Internacional de Mags d’Almussafes, esdeveniment que aconsegueix aquest 2016 la seua vintè quarta edició en plena forma i totalment consolidat en el calendari anual dels afeccionats a aquesta disciplina artística.

magia-almussafes-arxiu-foto-carioca-2

Esperen la presència de 23 il·lusionistes

A pocs per a la seua celebració, L’Associació Valenciana d’Il·lusionisme, que assumeix la gestió artística de la iniciativa cultural, i l’Ajuntament d’Almussafes ultimen els preparatius per a garantir que tota la programació plantejada es desenvolupa segons el previst i disposats al fet que la iniciativa continue sent un referent dins i fora del nostre país.

El planter d’artistes confirmats ja dóna pistes que, efectivament, aquesta nova edició constituirà una de les més importants de la seua trajectòria. En total, s’espera la visita de 23 mags arribats de diferents països, que oferiran al públic un bon nombre d’actuacions en diversos formats i estils.

D’aquesta forma, el certamen comptarà amb espectacles de llarga durada, com la gala inaugural del divendres 8, en la qual intervindrà Yunke, o la gala internacional, que comptarà amb les actuacions d’Han Seol Hui, Ernesto Planas, Vik & Fabrini, Riversson i G Alexander. Però també hi haurà espectacles a peu de carrer el divendres i el dissabte, concursos per a demostrar el talent, conferències i un acte dirigit al públic infantil. A més, la trobada comptarà amb una fira màgica en la qual 25 establiments relacionats amb aquest sector oferiran als participants les últimes novetats sorgides.

Una inversió rentable
Organitzar l’esdeveniment suposa per a esta nova edició un cost global de 66.000 €, dels quals l’Ajuntament contracta la gestió artística a l’Associació Valenciana d’Il·lusionisme, amb un import total de 21.000 €. Amb esta quantitat s’abona el catxé dels artistes, els viatges, les dietes i el seu allotjament. A més, el consistori financia directament el cost dels mitjans tècnics i humans necessaris per al desenvolupament de la trobada, la qual cosa suposa altres 25.000 €. La resta de la inversió l’aporta AVI amb els ingressos obtinguts per les acreditacions dels il·lusionistes assistents.

Des de l’Ajuntament calculen que els establiments hostalers de la localitat aconsegueixen ingressar al voltant de 300.000 € gràcies a la celebració d’aquesta trobada, per la qual cosa l’equip de govern considera “molt rendible l’organització del congrés”.

“Per la tornada de la inversió, pel seu caire cultural i perquè suposa un gran aparador promocional per al poble, continuem apostant per aquesta trobada de màgia que ens acosta als almussafenys a una de les disciplines artístiques més complicades de dur a terme però amb la qual se sorprèn més al públic”, declara l’alcalde d’Almussafes, Toni González.

Les principals figures, a Almussafes
Des de Brasil arribaran Vik & Fabrini i el seu particular humor, des de Corea Han eol Hui, des d’Itàlia Ernesto Planas ens acostarà la màgia més visual i des de França Etienne *Pradier ens demostrarà el mestratge amb la qual maneja els naips. Procedents d’altres parts d’Espanya, el congrés tindrà l’honor de comptar amb l’art de Yunke, un dels màxims exponents actuals de la màgia espanyola en el món, Antonio Romero, Paco Rodas, Patxi o Professor Rochi.

Durant el cap de setmana se celebraran tres concursos: un de màgia general, en el qual competiran Jorge Prieto & Olga Maslovska, Iván Asenjo, Tuttiliafamili, Mag JJ, Berko, Alejandro Horcajo, David Macc i Simón Astorga, un altre de màgia de prop, en el qual mesuraran el seu talent Sara Rodríguez, Luís Olmedo, Hugo Maximiliano, Victor Noir, Isaac Deck, Héctor Casas, Vicente Vázquez i Anthony Magic, i un tercer de llançament de naips.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.