Conveni de La Unió i la FVMP per a informar als Ajuntaments de la realitat del món rural

Conveni de La Unió i la FVMP per a informar als Ajuntaments de la realitat del món rural

La Unió de Llauradors i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) han signat un conveni de col·laboració per a informar, assessorar i abordar la realitat del món rural en l’àmbit municipal. La signatura protocol·lària l’han dut a terme el Secretari General de La Unió, Ramón Mampel, i el Secretari General de la FVMP, Vicent Gil.

Després de la signatura del conveni tots dos han expressat la necessitat d’abordar el desenvolupament rural des d’una perspectiva real i de proximitat; afrontant els problemes i les noves necessitats del món rural per a poder construir i contemplar un escenari de futur que permeta major desenvolupament local en l’econòmic.

Referent a això Vicent Gil ha assenyalat “la importància de fer un pas més enllà, de no quedar-se en el marc teòric de les estratègies polítiques per a cercar solucions pràctiques i eficaces als reptes que s’afronten des dels municipis” És per aquest motiu pel qual la FVMP vol amb aquest Conveni assessorar i informar, així com renovar enfocaments en matèria de desenvolupament rural que són de vital importància per als governs municipals.

Ramón Mampel ha mostrat la seua satisfacció per aquesta col·laboració, perquè “permet informar, assessorar i abordar la realitat del món rural en l’àmbit municipal i reforçar també el paper de l’agricultura per a transmetre als nostres fills i filles els seus valors que ens possibilita una alimentació sana, equilibrada i variada, basada en processos productius cada vegada més sostenibles”.

La Unió i la FVMP ja han començat a treballar en l’organització de Jornades informatives i d’assessorament, que es difondran en breu per a la participació de tècnics i responsables municipals.

La Unió de Llauradors


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.