Almussafes acull un any més el Campionat d’Espanya de Tenis en Silla de Rodes

Almussafes acull un any més el Campionat d’Espanya de Tenis en Silla de Rodes

El director general de l’Esport, Josep Miquel Moya, el president de l’executiu, Toni González, i el regidor d’Esports, Pau Bosch, tenien previst visitar les pistes municipals, a les 19 hores d’ahir dijous, per a procedir a la cerimònia oficial d’obertura del Campionat d’Espanya Mapfre de Tenis en Silla 2016, un campionat organitzat des del Club de Tenis Almussafes, conjuntament amb la RFET (Real Federació Espanyola de Tenis) i la Federació Valenciana de Tenis i que compta amb el patrocini de l’Ajuntament d’Almussafes i d’una gran quantitat d’empreses. Per al primer edil, “la concessió d’esta competició avala el prestigi d’un club esportiu que durant els últims 18 anys ha abanderat el tenis en cadira de rodes en la nostra localitat, comptant en tot moment amb el suport del consistori municipal”

El sorteig de les diferents trobades simples i dobles que es disputaran durant les quatre jornades de duració del nacional Mapfre se celebrarà a les 14 hores de demà dijous 31 de març i a les 16 hores donaran començament les primeres partides. Les quatre pistes de tenis municipals, inaugurades fa ara cinc anys, estan preparades per a donar la benvinguda als jugadors caps de sèrie del rànquing nacional de tenis adaptat de la divisió individual i dobles, entre ells els tres primers de la taula, el madrileny Daniel Caverzaschi, el gallec Martín de la Puente, doble campió del món júnior, i el català Francesc Tur. En total són dèsset les raquetes representants de les federacions madrilenya, gallega, catalana, murciana, riojana, basca, aragonesa i asturiana les que es donaran cita a Almussafes per a alçar-se amb el títol de campió en cada una de les categories.

A partir de les 21.00 hores de matí dijous, l’Hotel Tryp acollirà la presentació oficial de la XXVI edició del torneig nacional, un acte a què assistirà tant el president de la Federació de Tenis de la Comunitat Valenciana, Antonio Martínez Cascales, com el director tècnic de la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana, Gabriel Melis, i el seleccionador nacional de Tenis en Silla de Rodes de la RFET, David Sanz. Autoritats locals, organitzadors, patrocinadors i jugadors del Mapfre de Tenis 2016 també es donaran cita en l’acte, a què seguirà un sopar de gala.

Per al president del Club de Tenis Almussafes, Miguel Ribes, “este campionat que acollim en el nostre municipi és la major prova del calendari nacional d’este esport adaptat, que configura una valenta apel·lació a l’esperit de superació, al mateix temps que constituïx una magnífica oportunitat de fer presents els valors del sacrifici, generositat, esforç i entusiasme, tan vigents i autèntics, com sovint desacreditats”. I conclou, “hem aconseguit que el poble d’Almussafes es convertisca de nou en un espai de promoció i motivació de la pràctica esportiva entre el col·lectiu de persones amb discapacitat de la Comunitat Valenciana i de la resta d’Espanya”.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.