El Centro Cultural Andaluz d’Almussafes corona aquest dissabte a les seues reines

El Centro Cultural Andaluz d’Almussafes corona aquest dissabte a les seues reines

La comunitat andalusa d’Almussafes integrada en el Centro Cultural Andalúz de la localitat celebra aquest dissabte 2 d’abril un dels actes més importants de tots els que duu a terme durant l’any. Patricia Hetero serà proclamada durant el mateix nova Reina Major i Valery Alcázar Reina Infantil.

La comunitat andalusa d'Almussafes viu el seu abril

La comunitat andalusa d’Almussafes viu el seu abril

Els socis estaran acompanyats per nombroses personalitats, entre les quals es trobarà l’alcalde, Toni González, i la Reina de les Festes, Érica Vendrell. Ambientant la festa estarà el grup de ball Aires del Sur, que oferirà un espectacle musical del que gaudiran tots els assistents.

La jove Patricia Hetero Martínez es convertirà a partir d’aquest dissabte 2 d’abril en la nova representant de la cultura andalusa en la localitat d’Almussafes. Aqueix moment es produirà a partir de les 19 h. quan quede coronada Reina Major per al període comprès entre els anys 2016 i 2018. L’acompanyaran en aquesta aventura les seues Dames, Irene Hetero Martínez i Tamara Cebriá Moreno, la Reina Infantil, Valery Alcázar Hetero, i la seua dama, Alba Hetero Cebriá.

El Saló d’Actes del Centre Cultural d’Almussafes acollirà aquest acte en el qual està prevista la participació del grup de ball Aires del Sur, que s’encarregarà de posar la nota artística a la vesprada del dissabte, i de diverses personalitats, com l’alcalde de la localitat, Toni González, qui pujarà a l’escenari a acomiadar a la reina sortint i després tornarà al mateix al costat de la Reina de les Festes per a felicitar a les dos reines y a les seues dames.

L’entitat ha convidat a les Cases d’Andalusia integrades en la Federació d’Entitats Andaluses de la Comunitat Valenciana, a les associacions locals, les forces vives i, especialment, s’ha cursat invitació enguany a la Casa Regional de Melilla i a la Federació de les Cases Regionals d’Espanya.

En finalitzar l’acte, el Centro Cultural Andalúz servirà un refrigeri en la seu de l’associació per a tots els assistents.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.