Almussafes obre les zones d’oci i rurals per Setmana Santa i Pasqua

Almussafes obre les zones d’oci i rurals per Setmana Santa i Pasqua

Menys d’un quilòmetre separa el nucli urbà d’Almussafes del parc Rural, que compta amb una superfície de més de 150.000 metres quadrats i que oferix una gran quantitat d’arbratge i d’extenses zones d’ombra. A peu, amb bici o en automòbil, els veïns i veïnes d’Almussafes podran disfrutar d’esta zona verda durant les pròximes jornades de Setmana Santa, ja que l’executiu ha decidit obrir-ho al públic.

A més de l’ampli espai, l’esmentada àrea oferix un mòdul de sis paellers que els usuaris podran utilitzar per a la preparació de menjars a l’aire lliure en un entorn agradable i segur, principalment per a aquelles famílies que tenen xiquets menuts. De fet, el recinte rural complix amb totes les condicions de seguretat, al trobar-se tanca en la seua totalitat i completament il·luminat, a més de disposar d’aigua corrent, un gran magatzem i de banys adaptats per a minusvàlids.

Durant nou jornades i en horari de 10 a 19 hores, les famílies de la localitat podran passar el seu període vacacional en esta zona de picnic. Per a facilitar l’estada en el recinte, l’ajuntament ha previst que un treballador municipal informe els usuaris del servici, els facilite les cadires que requerisquen, ja que hi haurà 150 unitats disponibles, i s’encarregue de la neteja de tot el recinte.

Conclosa la Setmana Santa i tal com ja es ve fent durant els dos últims anys, aquelles famílies de la població que vullguen usar la instal·lació, a la que s’accedix des del camí Zurriaga, durant el seu temps d’oci, hauran de comunicar-ho en les Dependències de la Policia Local perquè se’ls concedisca el permís corresponent. “La concessió de l’autorització d’accés suposa l’assumpció de la responsabilitat del peticionari de cuidar i mantindre la zona en les condicions idònies i per a això apliquem un control exhaustiu del seu ús”, declara el regidor de Seguretat Ciutadana, Faustino Manzano.

Zona verda del polígon
Paral·lelament, l’Ajuntament d’Almussafes també ha arreglat l’àmplia zona verda del parc industrial Joan Carles I i amb accés des del camí Picassent, que també compta amb mòduls de paellers. L’àrea s’ha reforçat amb contenidors per a assegurar la seua correcta neteja per part dels ciutadans que facen ús de la mateixa durant les vacacions de Pasqua. “Este espai comptarà, així mateix, amb aigua corrent”, explica el regidor de Festes, Andrés López.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.