L’oposició de l’Ajuntament de Sueca denúncia que el govern de Compromís i GISPM els discrimina

L’oposició de l’Ajuntament de Sueca denúncia que el govern de Compromís i GISPM els discrimina

PSPV-PSOE, PP i Ciutadans, grups municipals en l’oposició de l’Ajuntament de Sueca van destapar ahir que el govern local, format per Compromís i conservadors independents (GISPM), no els convoquen a molts actes institucionals. Tampoc se’ls convida a esdeveniments que organitza l’ajuntament o d’associacions i col·lectius que inviten a tota la Corporació Municipal, segons explicaren.

Celia Beltrán (C’s), José Luis Ribera (PP) i Dimas Vázquez (PSPV-PSOE), van fer ahir aquesta “crítica constructiva” en roda de premsa i també coincidiren en el fet que “no acudeixen a molts actes perquè l’equip de govern no ens ha convidat”.

Beltran afirmà que el dimecres havia anat a l’Ajuntament a fer unes gestions personals i es va trobar “amb el saló de plens de gom a gom de públic perquè se celebrava el lliurament de premis a les falles per l’ús del valencià, amb membres de l’equip de govern i la Junta Local Fallera i ningú de l’oposició».

Duia un llistat d’actes publicats ‘a posteriori’ a la web municipal com el dinar que tots els anys s’ofereix als majors del municipi i l’associació A passar-ho bé al casal de la Ronda del País Valencià. “En els últims vint anys sempre se’ns ha convidat a tots els regidors i en aquesta ocasió no acudírem perquè no ens van avisar, assegurà.

Ribera (PP) va dir que “moltes vegades les invitacions ens arriben d’ara per a ja; no et poden convocar a les 10 del matí a un acte que se celebra a les 12 del mateix dia” i va al·ludir a “una falta de previsió” dels responsables del govern local.

Vázquez (PSPV-PSOE) va demanar disculpes a la ciutadania “pels actes als quals no hem assistit per no haver sigut convidats”. I va coincidir amb els seus companys en l’oposició en què també “representem a una part dels ciutadans”. En aquest sentit considerà que “des de l’equip de govern haurien de tenir més sensibilitat; perquè tots, govern i oposició, treballem en benefici del nostre poble”.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.