La gimnasta d’Aceus Sofia Ortells participarà al Campionat d’Espanya Base

La gimnasta d’Aceus Sofia Ortells participarà al Campionat d’Espanya Base

El passat dissabte, el Club de Gimnàstica Rítmica Aceus de Sueca va aconseguir classificar a la seua gimnasta de categoria prebenjamí amb mans lliures, Sofia Ortells, al Campionat d’Espanya Base que es celebrarà a Gijón del 19 al 24 d’Abril. Segons apunten des del club, la suecana de només 8 anys, va realitzar una actuació extraordinària i impecable, deixant a tots bocabadats, en la fase autonòmica celebrada el passat cap de setmana a Almussafes.

Per la seua banda, la juvenil Sonia Piqueras, que competia en una de els categories més disputades, juvenil individual amb masses, tot i que també va realitzar una gran actuació, va quedar a les portes del nacional amb controvèrsia en les puntuacions per la seua actuació.

El Club Aceus porta des del 2009 classificant a gimnastes per al Campeonat d’Espanya. Ara, des del col·lectiu asseguren que és l’hora de gaudir del gran treball i potencial del club representat en esta ocasió per Sofia, la seua gimnasta classificada per participar al Campionat d’Espanya Base.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.