Homenatge de l’Escola Ciclista de Sueca a Aroa Sanseloni, la seua primera corredora

Homenatge de l’Escola Ciclista de Sueca a Aroa Sanseloni, la seua primera corredora

Aprofitant el passat dia 8 de març i per reivindicar la igualtat de les dones, l’Escola Ciclista de Sueca fa un tribut a la seua primera corredora Aroa Sanseloni. Una xiqueta que no va dubtar en pujar a una bicicleta i competir en companyia dels seus companys.

Huí ho podem veure amb total normalitat, però cal recordar que la normlitat li la deguem a decisions valentes i aparentment insignificants com la que va prendre Aroa.

Ella afirma que en cap moment es va sentir exclosa del grup de ciclistes i recorda el pas per l’escola com una època molt divertida en companyia de molts amics. És clar que sí! Això és el que té l’esport, les escoles i els xiquets i xiquetes…gaudir del joc sense diferències. I l’esport de la bicicleta més encara. No hi ha equip de xics i equip de xiques, cadascú pedaleja a la seua bici, ben ràpid, ben ràpid fins arribar a meta….tots a l’hora i en cada cursa. Sempre!

Gràcies Aroa per recordar l’Escola Ciclista de Sueca amb tanta estima. Eres el nostre exemple d’igualtat, de normalitat, i per insignificant que parega, els xiquets i les xiquetes miren, observen, aprenen i fan d’espill. Orgullosa Sueca…i si no mireu les cares del públic en veure passar la nostra corredora.

Escola Ciclista de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada