Amics i familiars aplaudeixen Juani Collantes en un homenatge íntim a Sueca

Amics i familiars aplaudeixen Juani Collantes en un homenatge íntim a Sueca

El Partit Popular de Sueca va celebrar dijous a la vesprada el Dia Internacional de la Dona en un acte de reconeixement públic a la trajectòria del seu exregidora Juani Collantes. Més d’un centenar d’amics, familiars, veïns de Sueca i membres del Partit Popular de la província de València, entre els quals estaven el diputat nacional, Juan Vicente Pérez, i el president comarcal, Pedro Juan Victoria, van acompanyar a Juani en la Casa de la Cultura del municipi.

La presidenta del Partit Popular de Sueca, Mª Ángeles Matoses, va destacar “la valentia i el treball dur d’una dona coratge a la qual totes les dones de Sueca li devem molt”. Matoses va fer un recorregut per la trajectòria personal i professional de Juani, com a regidora de la Dóna i des de la seua posició de fundadora i presidenta d’associacions locals com la de Familiars de Malalts d’Alzheimer, la de Dones Operades del Pit i la de Fibromialgia, a més de la Confraria de la Santa Faç de Sueca i la Junta Cultural Local d’Associacions de Dones de Sueca.

A Juani Collantes també li devem la instal·lació anual del Belén en la Plaça de l’Ajuntament i el festival de nadales que cada 23 de desembre reuneix a punts veïns i associacions enfront del Belén. Entre bromes, la presidenta popular va confessar que Juani “segueix vigilant cada any des de la seua balconada que les figures del Belén estiguen ben col·locades”.

Mª Ángeles Matoses va recordar el marcat caràcter creient i practicant de la Fe Catòlica de Juani, que compartia amb els veïns de Sueca organitzant trobades, retirs i viatges a llocs sants. La presidenta del PP de Sueca va assenyalar, sobretot, la devoció de Juani per la patrona de Sueca i va recordar que va ser ella qui va impulsar la tradicional “Ofrena d’Arròs” a la Verge de Sales

Isabel Palacios, psicòloga de l’Ajuntament de Sueca i companya de Juani en la seua etapa de regidor, li va dedicar unes paraules d’agraïment i es va mostrar emocionada en explicar que durant molts anys “només les dones a les quals ha ajudat, que són moltes, saben l’important que ha sigut Juani en la seua vida”.

L’ex regidora del PP es va emocionar amb la intervenció del seu nét, qui va llegir una carta en nom de la seua família. El jove va manifestar l’alegria que senten els seus néts quan passen les vesprades amb la seua àvia i van agrair l’atenció i l’afecte que Juani els transmet cada dia.

L’acte va acabar amb la visualització d’un vídeo amb fotografies de Juani Collantes en els seus varis grups d’amics i companys, que els membres del Partit Popular de Sueca van elaborar per al seu record.

Finalment, Mª Ángeles Matoses al costat del portaveu del Grup Popular en l’Ajuntament, José Luis Ribera, i el secretari general del PP de Sueca, Paco Lérida, van lliurar a Juani un diploma commemoratiu en nom del Partit Popular de Sueca.

Partit Popular de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada