Xúquer guanya el Concurs de Paelles de la Junta Local Fallera de Sueca

Xúquer guanya el Concurs de Paelles de la Junta Local Fallera de Sueca

El passat dissabte, Sueca va celebrar la XXVIIa edició del Concurs de Paelles que organitza la Junta Local Fallera i en el que col·labora també l’Ajuntament de Sueca. Milers de fallers de les comissions de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes van tornar a donar-se cita este cap de setmana en un dels actes de germanor més multitudinaris del calendari faller.

El certamen, que es va celebrar com en les darreres edicions pels voltants de l’antic magatzem de Pascual Hermanos i el Casal Multiusos, va comptar també amb l’assistència de l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit; el regidor de Festes, Pau Roselló i una  àmplia representació de la corporació municipal. També hi van assistir la Fallera Major de Sueca, Sara Roselló, i la seua Cort d’Honor i el president de la JLF, Vicent Llopis.

La Falla Xúquer va resultar la triomfadora en les dues categories, millor paella i millor decoració en esta edició. D’altra banda, La Falla Che Collons i la Falla Sucro van aconseguir proclamar-se com a la segona i tercera millor paella del concurs, respectivament, mentre que la Falla 18 de juliol va obtenir el segon premi i la Falla  Avinguda d’Espanya va quedar en la tercera posició pel que fa a la decoració.
acte-faller-sueca-febrer-2016

Diumenge continuava la festa al Centre Municipal Bernat i Baldoví de Sueca amb l’acte de lliurament de les insígnies d’or i brillants amb fulles de llorer. Este distintiu és el més alt  reconeixement del món faller. En esta ocasió un total de 37 fallers van ser reconeguts amb esta insígnia, la màxima recompensa que pot recollir un faller pels anys dedicats a dur endavant la festa. En l’acte, en què també van participar les autoritats locals i els màxims representants de la festa fallera de la ciutat, es va lliurar també un bunyol col·lectiu d’or a la comissió infantil i major de la Falla Che Collons, pels 20 anys fent falla.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.