L’IES Almussafes celebra les seues primeres Jornades sobre Formació Professional

L’IES Almussafes celebra les seues primeres Jornades sobre Formació Professional

Dijous que ve 3 de març, a les 10.30 hores del matí, l’IES Almussafes acollirà l’acte inaugural i de presentació de les I Jornades sobre la Formació Professional i de les pràctiques formatives en centres de treball (FCT), encunyades com “Nous reptes en la formació professional reglada”. La cerimònia pública estarà presidida per Miguel Soler, secretari autonòmic d’Educació i Investigació i Marina Sánchez, directora general de Formació Professional i Ensenyances de Règim Especial.

Després del descans de les 11 del matí, donarà començament una Taula Redona centrada en la creació d’un conveni marc de col·laboració entre el teixit empresarial d’Almussafes i el propi centre de secundària. A més dels dos representants de l’administració autonòmica, participaran en la taula redona Emilio Orta, president del Cúster d’Automoció de la Comunitat Valenciana (AVIA); Vico Valero, president de l’Associació de Propietaris i Usuaris del parc Industrial Joan Carles I (APPI); Toni González, alcalde d’Almussafes; Pedro Valero, director del SERVEF de Silla; i Elena Baldoví, directora de l’Agència de Desenrotllament Local i Promoció Socioeconòmica d’Almussafes. Actuarà de moderador el director de l’IES Almussafes, Francesc Bastidas.

Les jornades oferiran diferents sessions durant els mesos de març, abril i maig, en les que s’oferiran conferències, tallers, meses tècniques i presentacions de projectes, fins a la seua clausura el 16 de juny, per part del primer edil i dels representants d’APPI.

Organitzades per l’IES Almussafes, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almussafes, la Generalitat Valenciana, APPI, AVIA i el SERVEF, amb la finalitat d’impulsar un interessant punt de trobada entre les administracions educatives, els empresaris i les entitats locals, els principals objectius de les jornades radiquen a crear mecanismes que doten als centres de secundària d’un model de formació professional dual idoni i realista, un mapa escolar de la formació professional sostenible i consensuat amb el sector empresarial i d’estratègies per a la rúbrica de convenis de col·laboració per a la cessió d’instal·lacions a les empreses, entre altres.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.