Almussafes millora camins rurals amb Pla d’Inversions Financerament Sostenibles

Almussafes millora camins rurals amb Pla d’Inversions Financerament Sostenibles

L’Ajuntament d’Almussafes va iniciar, dissabte passat 20 de febrer, el projecte d’asfaltat del Camí de Servicis Oest i d’un tram del camí Fons del terme municipal. La intervenció urbanística de condicionament, sufragada en la seua totalitat per la Diputació de València a través del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de l’any 2015, està pressupostada en 49.000 euros i estarà conclosa hui dijous. L’empresa Pavasal és l’adjudicatària dels treballs de millora d’ambdós vies rurals.

El consistori d’Almussafes ha executat, durant la present setmana, les obres de condicionament i asfaltat del camí rural emplaçat en la zona oest de la A7 i d’un sector del camí Fondo.  Ambdós vies del terme municipal patien d’un estat de deteriorament com a conseqüència del tràfic rodat i de les precipitacions registrades en els últims anys. “El deteriorament també s’havia acrescut per tractar-se d’un asfaltat de reg asfàltic, per la qual cosa ara hem optat per un paviment de mescla bituminosa amb un grossària de 5 centímetres que confiem ens aporte una millor resultada”, destaca el regidor d’Obres i Servicis, Andrés López.

L’esmentada intervenció urbanística de caràcter menor, amb un cost de 49.000 euros, s’ha finançat en la seua totalitat amb la subvenció de la Diputació destinada al Pla d’Inversions financerament sostenibles.

Els treballs han inclòs l’agranat i neteja d’ambdós vies de pas, la neteja, desbrossament i compactació dels seus marges, així com el reg d’adherència i la posterior pavimentació, correctament estesa i compactada. Així mateix i amb la finalitat de proporcionar un adequat desaigüe de les aigües pluvials, l’empresa concessionària ha dotat a ambdós camins del bombament suficient.

Amb esta actuació urbanística, l’Ajuntament d’Almussafes ha aconseguit eliminar els nombrosos clots i desperfectes de les esmentades zones que fins a la data han dificultat el còmode trànsit dels vehicles, principalment agrícoles, que de manera habitual circulen per les mateixes.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.