El Perelló, Cullera, El Palmar, Polinyà, Favara i Sueca en el Circuit Solidari de l’ Albufera

El Perelló, Cullera, El Palmar, Polinyà, Favara i Sueca en el Circuit Solidari de l’ Albufera

El 25 de Febrer es feu la presentació del IIIer Circuit Solidari El Corte Inglés Parc Natural de l’ Albufera.Tingué lloc al Saló d’ Actes de El Corte Inglés, en les seues instal·lacions de la Avinguda de França a València.

La cerimònia va comptar amb la presència de Pau Pérez, Director de Relacions Externes de El Corte Inglés, Josep Miquel Moya, Director General de l’Esport de la Generalitat Valenciana, Recaredo Agulló, eminent especialista en Atletisme, Ximo Ventura, responsable de la Organització General i de Cronorunner, i un representant de la Fundació Assut, organisme al que enguany anirà abocada la recaptació solidària del Circuit de l‘ Albufera. Aquest organisme dedica la seua activitat al mecenatge en defensa del paisatge i del patrimoni cultural i natural de l’ Albufera i el seu entorn.

Un o dos delegats de cada club involucrat, i algun que altre alcalde o regidor d’ esports dels pobles organitzadors completaven l’ aforament a la huitena planta de El Corte Inglés.

Onze Voltes Populars per onze municipis al voltant de l´Albufera, d’ entre huit i deu kilòmetres, seran les proves a superar per els Runners que s’ hi inscriuran iseran també el repte a vèncer per als clubs esportius que les organitzaran una a una en cadascun dels pobles solidaris,  Silla, Benifaió, El Perelló, Cullera, El Palmar, Beniparrell, Polinyà, Favara, Castellar-Oliveral, Sueca i Catarroja.

Este tercer circuit de curses a peu començarà a Silla el 9 d’ Abril, i es conclouràa Catarroja el dia 1 d’ Octubre. La de Sueca serà just abans de esta última, el 24 de Setembre, amb la seua doble volta a peu, 10K i 20K, que posa en marxa el Club de Córrer Peus-Quets en la seua XXIXª edició.

Després dels parlaments de rigor, desitjos de sort i auguris de bona ventura, s’ agraïren i s’ anomenaren totes i cadascuna de les entitats col·laboradores i empreses patrocinadores passant a exhibirl’ equipamentesportiu, complet, que s’ obsequiarà als corredors i corredores inscrits a tot el circuit en la seua modalitat global de les onze proves íntegres.

Finalitzada la presentació, els responsables de la organització donaren pas a un petit refrigeri i un vi d’ honor, moment on invitats i públic en general van poder intercanviar impressions, opinions i records.

Peus-Quets


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.