Luis de la Vega, Jose de Moixent i Juan d’Almussafes, campions del 4 i mig disputat a Almussafes

Luis de la Vega, Jose de Moixent i Juan d’Almussafes, campions del 4 i mig disputat a Almussafes

Cap al migdia de diumenge passat 21 de febrer, el front贸 del poliesportiu d’Almussafes va acollir les finals del Campionat Auton貌mic de Front贸 Individual al 4 i mig, en les seues tres categories a competici贸. Despr茅s de quatre setmanes de competici贸, el p煤blic almussafense va ser testimoni directe de la qualitat de joc de qu猫 van fer gala els jugadors d’elit classificats per a la fase final d’esta primera edici贸 del campionat de la modalitat del 4 i mig de front贸.

Tal com s’ha relatat des de la pr貌pia Federaci贸 de Pilota Valenciana, la prova final la va obrir la categoria de plata, en la que es van enfrontar els jugadors Jose de Moixent i Carlos de Beniparrell, en una bonica partida en qu猫 ambd贸s contendents van mostrar jugades de gran nivell i la seua projecci贸 esportiva dins de l’especialitat. La partida es va resoldre per un clar resultat a favor del de Moixent que es va imposar per 32 a 20.

El mat铆 de competici贸 en les instal路lacions esportives d’Almussafes va continuar amb la partida de la m脿xima categoria, que va reunir als pilotaris Alejandro de Paterna i Luis de la Vega d’Almussafes. En esta final, el campi贸 individual va estar quasi en tot moment per darrere del marcador, com a conseq眉猫ncia de la for莽a del joc desplegat per de la Vega, 鈥渟empre agressiu amb les dos mans i molt resolutiu en els moments claus鈥. Finalment, Luis es va imposar per 32 a 24 davant del seu p煤blic, entre el qual es trobava el president i socis del Club de Pilota d’Almussafes.

L’煤ltima final del mat铆, la de la tercera categoria, la van disputar Edu Febrero i Juan Gal谩n, vencent el segon, jugador del club local, amb id猫ntic resultat en el marcador que la final de primera, per 32 a 24.

La matinal de pilota es va clausurar amb una menjar popular de germandat, gentilesa del club d’Almussafes, a la que van assistir tots els presents en les finals. Pr猫viament es va procedir a l’entrega dels聽 trofeus als campions, de la m脿 de Te貌fil Fito, alcalde de Moixent, Salvador Masaroca, alcalde de Beniparrell, Pau Bosch, regidor d’Esports d’Almussafes, Jos茅 Mora, regidor d’Esports de Paterna, Fernando Oliveros, edil d’Esports de Godella, Jose Ventura, president del Club de Pilota d’Almussafes i Daniel Novejarque, vicepresident de la Federaci贸 de Pilota Valenciana.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.