Sucro guanya el concurs de sainets de Sueca i Avinguda 18 de Juliol el ral·li humorístic

Sucro guanya el concurs de sainets de Sueca i Avinguda 18 de Juliol el ral·li humorístic

Divendres va tindre lloc, al Centre Municipal Bernat i Baldoví, la gal·la cultural en què es van lliurar els premis del  XVIIIé concurs de sainets de la Junta Local Fallera de Sueca en el que col·labora també l’Ajuntament de Sueca.

vehicle-ralli-falles-sueca-2016L’acte, que va estar presentat per la periodista Paloma Gutiérrez, va comptar amb l’assistència de l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit i el regidor de Cultura, Vicent Baldoví i també hi va assistir la doctora Josefa Juan, en representació de l’Hospital de la Ribera, patrocinador del certamen. Tots tres junt amb el president de la Junta Local Fallera, Vicent Llopis i la Fallera Major de Sueca, Sara Roselló, que va acudir acompanyada de la seua Cort d’Honor, van estar els encarregats de lliurar els premis als guanyadors d’esta 18ª edició.

En esta edició el preat Nelo al millor sainet va ser per a la Falla Sucro amb “En la velà d’un albat”;  el segon premi i socarrat va ser per a la Falla Avinguda d’Espanya, que va representar “Ànima infidel”, mentre que el tercer premi i socarrat va ser per a la Falla El Portal amb “No és per ahí” i el quart premi per a “La meua dona és el llanterner” de la Falla Verge de Sales.

La Falla Sucro també va ser la triomfadora en la categoria de millor direcció, així el Nelo al millor director va ser per a Joan Xavier Masó, faller d’esta comissió, mentre que les mencions especials en esta categoria van recaure en Dúlia Serra, de la Falla Xúquer i  Miriam Capellino, de la Falla Avinguda d’Espanya.

guanyadors-sainet-falles-sueca-2016D’altra banda, el Nelo a millor actriu principal va ser per a Joana Fos de la Falla Sucro i les mencions especials en esta categoria van ser per a Raquel Canet, de la Falla Avinguda d’Espanya i Vanessa Oria, de la Falla Xúquer. José Daniel Llopis, de la Falla Verge de Sales, es va fer amb el Nelo a millor actor principal i Voro Masó, de la Falla Sucro i Juan Carlos Llopis, de la Falla Avinguda d’Espanya, van aconseguir les mencions especials en esta categoria.
I els premis Juan Ortolà a millor actriu i actor secundaris van ser per a Talia Llop, de la Falla Avinguda d’Espanya i Rafael Meseguer, de la Falla Sucro mentre que les mencions especials del jurat van recaure en Carmina Ibáñez, de la Falla El Portal; Lorena Almodóvar, de la Falla Sucro; Javier Bonillo, de la Falla Verge de Sales i Chimo Vernia, de la Falla El Portal.

Dissabte la festa continuava amb el Dia del Xiquet, una jornada festiva pensada per als més menuts que s’ha celebrat enguany al Passeig de l’Estació. Els xiquets van gaudir d’un matí complet de festa amb jocs, unflables, tallers d’animació infantil i una espectacular “globotà” amb més de 4000 globus en la que també van participar la Fallera Major de Sueca, Sara Roselló i la seua Cort d’Honor.

I este passat diumenge també ha tingut lloc el tradicional ral·li humorístic, que enguany s’ha organitzat al voltant de la temàtica de la música. Els participants en esta edició han sigut reptats per exemple a interpretar en directe diferents cançons populars o a reunir les partitures també de composicions musicals populars en la festa fallera. Un dels reptes més divertits  va estar també la posada en escena de la cançó “Posa’m menta” de Rosita Amores i Rafael Conde El Titi.

El primer premi en la categoria de proves ha sigut per a la Falla Avinguda 18 de Juliol: el segon per a la Falla Verge de Sales; el tercer, per a la Falla El Mercat i el quart per a la Falla Xúquer. Pel que fa a la categoria de vehicles, la falla guanyadora va ser l’Avinguda d’Espanya, el segon premi va ser per a la Falla El Portal; el tercer, per a la Falla Xúquer i el quart, per a la Falla Sucro.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.