La finca d’experimentació agrària d’AVA a Polinyà del Xúquer aposta per la innovació i la tecnologia

La finca d’experimentació agrària d’AVA a Polinyà del Xúquer aposta per la innovació i la tecnologia

El diputat d’Hisenda, Toni Gaspar, ha visitat la finca experimental Sinyent de l’Associació Valenciana d’Agricultors (AVA) situada en la localitat del Polinyà del Xúquer, al costat del president de l’AVA, Cristobal Aguado.

La visita ha consistit en un recorregut per la finca d’AVA – Asaja, un projecte d’experimentació agrària que es va engegar l’any 2011. Les instal·lacions consten d’una superfície de 25 hectàrees disponibles per al cultiu, on s’estan duent a terme assajos amb cítrics, caquis, fruiters d’os, raïm, hortícoles, cultius d’hivernacle i arròs.

L’objectiu de la finca experimental de Sinyent és investigar a partir de les necessitats reals que tenen els agricultors i poder transferir-los de manera eficaç els avanços i troballes obtingudes en matèria d’innovació i tecnologia.  La finca Sinyent alberga també una casa senyorial d’estil gòtic que data del segle XIV, catalogada com Bé d’interès cultural i considerada com un dels principals vestigis d’aquest estil arquitectònic en la comarca de la Ribera. El diputat d’Hisenda, Toni Gaspar, ha afirmat que estudiarà les possibles vies de col·laboració entre l’associació i la institució valenciana per a recolzar aquest projecte.

Dival


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.