Cullera ensenyarà defensa personal a dones

Cullera ensenyarà defensa personal a dones

L’Ajuntament de Cullera ensenyarà defensa personal a dones perquè estes tinguen recursos a l’hora de protegir-se davant una possible agressió. El projecte l’impulsen conjuntament les regidories d’Igualtat, Policia Local i Esports i s’iniciarà d’ací a poc temps.

L’acció formativa tindrà caràcter gratuït i estarà a càrrec d’un agent policial cullerenc. Les lliçons es duran a terme el pavelló esportiu durant un mes amb una sessió setmanal, segons ha explicat l’edil d’Igualtat, Francesca Ortiz.

Les dates del curs es donaran a conéixer pròximament. A partir del pròxim dilluns, dia 15, s’obrirà el període de preinscripció. Les interessades podran acudir a la recepció de les oficines municipals o a les dependències de Serveis Socials per a fer-ho. Quan hi haja un contingent suficient d’alumnes, es donarà a conèixer el calendari de desenvolupament.

Ortiz ha precisat que encara que el consistori advoca per la mediació en conflictes i és contrari a l’ús de la violència «és obvi que estes situacions es produïxen i cal dotar a les dones i a aquells col·lectius que ho necessiten dels recursos necessaris per a poder garantir la seua integritat física en cas d’enfrontar-se a una agressió».

Per la seua banda, la regidora de Policia, María José Terrades, ha destacat que els Cossos i Forces de Seguretat municipals estan oberts a tot tipus d’iniciatives que contribuïsquen a la millora de la seguretat de les dones del municipi.

Els cursos de defensa personal per a dones es realitzen en molts municipis amb gran èxit des de fa anys. El nou govern municipal vol traslladar esta iniciativa a Cullera per a ampliar els servicis que s’oferixen al col·lectiu femení.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada