El PSPV-PSOE de Sueca reclama la retirada d’una placa commemorativa que duu el nom d’Alfonso Rus

El PSPV-PSOE de Sueca reclama la retirada d’una placa commemorativa que duu el nom d’Alfonso Rus

El Grup Municipal Socialista ha presentat pel registre d’entrada totes les preguntes i els precs que no va poder efectuar el passat ple de febrer, amb la intenció de què l’equip de govern es pose mans a l’obra el més aviat possible.

Entre els diferents temes, els Socialistes tractaven fins a cinc preguntes referents a la neteja viària, d’alguns solars i parcs municipals. Alguns d’ells, ja havien estat qüestionats en darrers plenaris, però l’equip de govern ha fet cas omís.

Altres, es referien a un solar que hi ha junt a l’Ecoparc que està ple de deixalles de tot tipus; o també, al Parc de l’Estació que està ple de residus orgànics i orina de gossos en una vorera per la que passen 400 xiquets, com a mínim, vàries vegades cada dia.

Des del Grup Municipal Socialista preguntaven també sobre la seguretat vial, en diferents punts del municipi. Comentaven el problema que es produeix tots els dies de càrrega i descàrrega dels tràilers en el magatzem de l’Avinguda de Vilella, produint risc per a les persones i vehicles que transiten per allí. Així mateix, al final del carrer “taüt”, es produeixen embussos entre els vehicles, a causa del doble sentit i els cotxes aparcats.

D’altra banda, comentaven la problemàtica dels magatzems Pasqual Hermanos, on hi ha diversos accessos oberts a l’interior pels quals entren joves que fan foc allí dins, podent provocar alguna desgràcia, a més que l’edifici està en risc de demolició.

Altres temes pels quals es preguntava a l’equip de govern, feien referència a les despeses que suposava l’assistència a FITUR, per a quina data estava prevista l’obertura del portal de transparència i quina era la situació dels conserges de la muntanyeta i l’escorxador, els quals estava previst que acabaren les tasques el 31 de desembre de 2015.

Els socialistes, també, sol·liciten retirar la placa de l’estadi municipal amb el nom d’Alfonso Rus, imputat recentment per casos de corrupció. Sostenen que eixa placa no pot continuar retent homenatge a una persona afectada per una trama corrupta.

PSPV-PSOE de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.