Peus-Quets, al IV Alèdua Trail de Llombai

Peus-Quets, al IV Alèdua Trail de Llombai

Aquestes son les èpoques “pre-circuits” on Peus-Quets se mou per grupuscles. Un reduït grupet, capficat en la Marató de Sevilla del proper 21, entrena a diari i de calent. Un altra quadrilla ocupa la matinada del Diumenge trotant uns quants kilòmetres per asfalt, fent així un seguit dels entrenaments de la setmana. Mentre tot això ocorre, i en espera de que els lesionats es puguen restablir, el gruix del Club continua abonat a la muntanya, inscrits amb 25 Peuets i Peuetes al IV AlèduaTrail de Llombai.

trail-peus-quets-2016Fem una trobada Diumenge de bon mati al Pavelló Cobert per al trasllat a Llombai en autocar, que per les bones arts de Dolo Mañez, tenim llogat afí de desplaçar-nos  tots juntets a la comarca del Marquesat.

“Al-Idwa”, en àrab – ‘més enllà del riu’, caseriu islàmic del Segle XII proveït de Torre de guaita i fortificació. Des de Llombai es referien a que, el hui despoblat de Alèdua de una trentena de cases i una quarantena de famílies, es situava a l’ altra banda del riu, el Magre.

La prova de Diumenge, com a Llaurí la passada setmana, però infinitament més ventosa, conjuga dos proves:25K i 12K. La primera, d’ una duresa poc comuna, en molt poca distància acumula 900m de desnivell positiu d’ un autèntic traçat trencacames, sobrada dels últims kilòmetres d’ asfalt que son el darrer i innecessari colp de corbella que te sega les cames. La segona, més dolça, de sols 300m de desnivell, però amb tres rampes malgrat que curtes, d’ un endimoniat 30%, comporta el mateix defecte que la de 8K de Llaurí: amb tan sols una única categoria premiada, la dels dos vencedors absoluts masculí i femení.Continue creient que el preu de 12 i 14€ per 844inscrits dona prou per fer l’ esforç de premiar totes les categories d’una i altra opció. O no son els Clubs esportius entitats sense ànims de lucre?

Els de la 11K acaben prou aviat. Pepe Ciscar i Alice Rebull marquen dos molt bons cronos, 1h19:35 i 1h20:57.
A la de 25K, gran temps de Joan L. Garcia que entra en 2h44:46. Sari Roselló se brinda un “carrerón” amb 3h18:26 fent 3ª al podi de la prova gran. Gladiator Sari! Una Màster F excepcional.

Patim una que altra rebolcada o relliscada, uns quants bacs o genuflexions sense conseqüències o lesions, unes ensopegades que ens arranquen uns riures o unes sonores imprecacions… però tot això ho porta l’ ofici!

Una ràpida menció per a Fermin Gutiérrez que, fidel a la seua paraula i al compromís adquirit corre la seua segona cursa de muntanya amb bon final i bones sensacions. Gran persona. Això m’ agrada.

De competició per altres latituds, Albert Micóamb 50s20, arrasa als Autonòmics de Donostia. Este Junior s’ enfila dalt detot al podi dels 400m llisos en pista coberta i acapara la medalla d’ or de la categoria! De la  classificació al Velòdrom Luis Puig la setmana passada fins dissabte al Pavelló Municipal d’ atletisme de Sant Sebastià, una setmana alimentada d’ adrenalina i tensió. I uns resultats fruits del treball continu, de la constància en l’ entrenament, de la perseverança en la persecució d’ un fi, d’ una meta. Un orgull per a Sueca, per a pares i germà i per al Club de Córrer Peus-Quets.

Peus-Quets… Eppur si muovono!

Joanjo Presència
Peus-Quets


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.