Iker Albujar de les Escoles Jardí de Sueca guanya en la comarca el Concurs Ambiental Escolar de la Diputació

Iker Albujar de les Escoles Jardí de Sueca guanya en la comarca el Concurs Ambiental Escolar de la Diputació

Enguany l’Ajuntament de Sueca s’ha sumat al Concurs Ambiental Escolar que convoca el servei de Medi Ambient de la Diputació de València. Este certamen s’organitza en coordinació amb la Xarxa de Municipis Valencians cap a la Sostenibilitat que desenvolupa diferents projectes de sensibilització i conscienciació en este àmbit, adreçant-se principalment als col·legis, a les associacions i als ciutadans, en general.

El concurs s’emmarca en l’objectiu educatiu del departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sueca que considera una prioritat màxima l’educació en els valors ecològics i de protecció i estima a la natura. “La finalitat era que els nostres alumnes treballaren conceptes de medi ambient i sostenibilitat i aconseguir a través d’este treball, fomentar la seua sensibilització i conscienciació respecte als principals problemes ambientals que ens afecten” assenyala la titular de Medi Ambient, Isabel Jiménez.

El certamen ha estat dirigit als alumnes de 4t, 5é i 6é de primària de tots els col·legis públics i concertats i els treballs presentats són poesies, dibuixos, dites i eslògans entre d’altres. Quan als premis, estos s’emmarquen en dues modalitats, un premi individual per al millor treball (1 per comarca) i un premi col·lectiu per al col·legi del xiquet guanyador. En este cas el guardó ha correspost a Iker Albujar Grau, alumne de 6é de primària de Les Escoles Jardí de l’Ateneu de Sueca., al qual se li ha fet entrega de tres entrades per al Bioparc de València. El premi col·lectiu que en este cas ha recaigut per tant en les Escoles Jardí de l’Ateneu, consisteix en una jornada de tallers mediambientals, dirigit també a fomentar actituds responsables amb el nostre entorn, i a promoure bones pràctiques ambientals, al voltant dels principis de la sostenibilitat i de la problemàtica del canvi climàtic. Amb els treballs guanyadors de cada comarca s’ha editat a més un calendari mural, on es marquen els dies de més importància ambiental, que es repartiran entre tots els col·legis de Sueca participants en el certamen.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.