El Club de Triatló de Sueca presenta els integrants de la seua escola

El Club de Triatló de Sueca presenta els integrants de la seua escola

L’Escola de Triatló de Sueca va presentar, al saló d’actes de la Casa de la Cultura el passat divendres, als 60 xiquets i xiquetes que la integren en esta temporada. Amb la d’enguany són ja nou les temporades que complix el col·lectiu. Els inicis de l’escola es remunten a l’any 2007 quan va arrancar este projecte amb només un monitor i tres alumnes.

El col·lectiu ha anat creixent al llarg dels últims anys i en esta temporada són ja 60 xiquets i xiquetes i 8 monitors. El periodista local, Julian Sáez, va fer de mestre de cerimònies. Sáez va presentar, en primer lloc els 8 monitors de l’escola: Vicent Cabeza, Maribel García, Marc Lamolda, Joan Fuster, Abel Beltran, Àngels Vidal, Luis Rosado i José Cardo, qui també és president del Club Triatló Sueca.

Acte seguit, el president del club, José Cardo, va donar la benvinguda als familiars i va demanar la presència del regidor d’Esports, Vicent Baldoví, qui va encoratjar als membres del club a seguir endavant amb este projecte formatiu. El col·lectiu va aprofitar la presència del titular d’Esports de l’Ajuntament de Sueca per obsequiar-lo amb la samarreta oficial de l’escola. Per últim, dels més majors als més menuts, Sáez va presentar, d’un en un, els 60 triatletes repartits en categories cadets, infantils, alevins, benjamins, prebenjamins i micros. Amb la tradicional foto de família de l’escola al complet es va posar el punt i final a l’acte.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.