S’obri el termini a Sueca per presentar les sol·licituds d’ajudes i prestacions de Creu Roja

S’obri el termini a Sueca per presentar les sol·licituds d’ajudes i prestacions de Creu Roja

La regidora de Serveis Socials, Noelia Sisteró, ha informat que des d’este dilluns, 1 de febrer i fins el proper 31 de març, està obert el termini per poder presentar les instàncies per acollir-se a este programa d’ajudes.

Les instàncies es podran recollir a les dependències de Serveis Socials i al Registre d’Entrada del Departament d’Informació i Atenció Ciutadana (DIAC). Després s’hauran de lliurar degudament complimentades i amb tota la documentació necessària adjunta també al Registre d’Entrada del Departament d’Informació i Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Sueca.

En l’actualitat és Creu Roja, una de les grans operadores d’intervenció Social, qui s’encarrega de tramitar, valorar i resoldre directament les sol·licituds de les famílies. Des del departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sueca, no obstant, es col·labora amb la difusió de la informació de la campanya i en la recollida de la documentació i les instàncies.

El projecte es desenvolupa anualment. Concretament, enguany, es realitzarà la distribució d’aliments en tres fases, una per quadrimestre de l’any. Així, les dates que s’han previst  aproximadament són: la primera fase al juliol de 2016, la segona al novembre de 2016 i  la darrera al març de 2017.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.