Cullera millora les seues instal·lacions esportives

Cullera millora les seues instal·lacions esportives

Donar solucions a les necessitats més urgents de les infraestructures esportives. L’Ajuntament de Cullera ha iniciat un pla de millora de les instal·lacions esportives municipals. Es tracta d’una sèrie d’actuacions encaminades a suplir algunes deficiències i ampliar els servicis que actualment es presten, atenent així a les peticions de clubs i usuaris.

Una de les primeres millores s’ha efectuat en el camp de rugbi del poliesportiu de la Partideta. Concretament, s’han instal·lat seients en les graderies, que fins ara eren de formigó. El Cullera Forval Rugbi Club havia plantejat al consistori la necessitat de comptar amb butaques, segons explica el regidor d’Esports, Javier Cerveró, i ara s’ha atés eixa petició.

De la mateixa manera, en el camp de futbol 11 del poliesportiu també s’ha procedit a la instal·lació de seients per al públic. Cal assenyalar que les dues àrees de joc citades reunixen setmanalment un bon nombre d’usuaris i espectadors. Estos últims podran ara assistir als partits amb major comoditat.

La regidoria també està actuant en la pista de pàdel de la Partideta amb el canvi de paviment. Les labors de substitució es duen a terme estos dies.

Ampliació del gimnàs
També els usuaris del pavelló cobert estan d’enhorabona. En unes setmanes s’iniciarà l’ampliació del gimnàs, per al qual s’ha comprat nova maquinària que s’afegirà a l’existent.

A més, s’ha invertit en la compra d’una nova màquina de manteniment de la gespa artificial i es polirà la pista de frontó del poliesportiu, entre altres accions.

La inversió de totes estes actuacions més la compra de material esportiu per a les escoles ascendix a 47.000 euros i han sigut finançades per la Diputació de València. Totes elles cobrixen les necessitats més urgents, ha destacat Cerveró, amb reparacions o canvis així com amb l’adquisició de nou material per a completar l’oferta físic-esportiva.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.