El govern de Cullera habilita mig centenar de noves places d’aparcament en la Bega

El govern de Cullera habilita mig centenar de noves places d’aparcament en la Bega

El problema de l’aparcament és un dels principals a Cullera. Per açò, dins del pla de millora de barris el govern municipal impulsa alternatives per a crear noves zones d’estacionament.

Les regidories de Policia i Serveis Exteriors treballen estos dies en l’habilitació d’al voltant de mig centenar de noves places d’aparcament en el carrer la Bega. Concretament, dos dels carrils del final d’esta via —al costat del conservatori de música— passaran a ser zona habilitada per a l’estacionament, un en cada sentit.

Fins ara, en tot el carrer la Bega solament hi havia un carril en cada sentit excepte en el tram nou, on es passava d’un a dos. La Policia Local ha comprovat que no és necessari tindre dos carrils en eixe tram pel qual un d’ells es pot aprofitar per a aparcar.

La Bega és una de les zones més poblades de Cullera. El barri està configurat per grans blocs d’edificis pel que la demanda d’aparcament és encara major en esta zona.

Millores en Andrés Piles
D’altra banda, la regidoria de Serveis Exteriors ja ha conclòs els treballs de reparació de l’empedrat en el final del tram del carrer 25 d’abril en la confluència amb la plaça Andrés Piles. Des de fa molts temps el ferm es trobava en mal estat com a conseqüència de la circulació. Les pedres s’havien soltat i suposaven un perill per a vehicles i ciclistes. Ara s’ha optat per un sistema nou que evitarà eixe problema.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.