El Centre Cultural d’Almussafes llança de nou el programa gratuït ‘In English, per favor’

El Centre Cultural d’Almussafes llança de nou el programa gratuït ‘In English, per favor’

“In English, per favor”, projecte de comunicació de la localitat d’Almussafes, que es va inaugurar al març del passat any 2015 en la cafeteria del Centre Cultural, promotora i seu de la iniciativa, es reprén de nou enguany. Dimecres passat dia 13 de gener es va inaugurar la segona edició del programa, l’objectiu de la qual radica a trencar amb el tòpic de la pressió i el nerviosisme davant del repte de conversar en anglés amb altres persones, propiciant un ambient relaxant en el que convergixen aprenents de l’idioma amb natius de parla anglesa. Sense límits d’edat i sense cap cost per a la butxaca, la cafeteria obri les seues portes els dimecres, entre les 19 i les 20.30 hores, a tots aquells veïns d’Almussafes o d’altres poblacions que vullguen participar en el projecte.

La localitat d’Almussafes es va sumar el passat any a la moda del que es coneix popularment com “English Talking Meeting”, és a dir, reunions informals que se celebren en bars o pubs per a conversar en parla anglesa i en les que qualsevol persona, independentment del seu nivell de coneixement de l’idioma té les portes obertes.

La cafeteria del Centre Cultural va llançar al març del passat any 2015 el projecte que va encunyar com “In English, per favor”, i en el que van participar entorn d’una vintena de persones i que va concloure amb gran èxit, ja que va ser qualificat com una experiència positiva per part dels assistents.

Valorant el resultat aconseguit, la concessionària de la cafeteria, Irene Raga, ha proposat la segona edició de la iniciativa també enguany 2016. En concret, el programa es va inaugurar dimecres passat dia 13 de gener i continuarà desenrotllant-se fins al pròxim mes de juny.

La importància de l’idioma anglés en el món actual està àmpliament provada i tant per als que assistixen a classes reglades com per a aquells que al seu dia van estudiar la llengua i necessiten practicar-la a nivell oral, “In English, per favor” és una bona fórmula social per a aconseguir-ho. Tots els dimecres, entre les 19 i les 20.30 hores, els veïns d’Almussafes o d’altres localitats que estiguen oberts a conversar en anglés amb altres persones, sense pressions i sense nervis, mentres es divertixen fent noves amistats, inclús amb natius, tenen una cita en el Centre Cultural d’Almussafes.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.