Albalat prepara la quarta edició del Duatló per equips

Albalat prepara la quarta edició del Duatló per equips

El proper dia 27 de febrer es tornarà a realitzar un altra edició de DXE (duatló per equips ) en Albalat de la Ribera. Aquesta serà la IV edició del DXE i aquest any la Federació de triatló de Valencia ha otorgat a l’organització  el titòl de campionat de lliga de clubs ( Caixa popular ) de la  Comunitat Valenciana.

Els organitzadors del DXE: l’ajuntament i el club triatló Tralbalat han ampliat les places del DXE fins una capacitat de 120 equips per a què no es quede cap equip fora d`inscripció, ja que la passada edició va ser tot un èxit de participació amb un total de 93 equips vinguts de tota la comunitat i de la resta del país.

L’eixida serà del primer equip a les 9:30 hores desde la plaça de l’ajuntament i anirà seguida cada minut de tots els equips inscrits fins l’últim que eixirà sobre les 12:00 h. del migdia. La meta també estarà a la plaça on hi haurà instalada una pantalla gegant on es podrà seguir tot el duatló.

El DXE consisteix en anar tot l ‘equip compost entre 4 mínim i 6 màxim participants,i tindran que realiztar un recorregut urbà de 2,5 km (2 voltes)  de carrera a peu, després tindran que agafar la bicicleta i realitzar 20 km(2 voltes ) per la carretera CV 505 Albalat-Sueca; després de deixar la bicicleta tornaran a fer el circuit a peu però sols una volta. Guanya l`equip que realitze el duatló en menys temps.

Els guanyadors de la passada edició en categoría femenina fou l’ èquip del Tripuçol i en masculina Bicis-Ortiz de la Vall D’Uixó. En aquesta edició per al 2016 el club triatló Bicis-Ortiz ha confirmat la seua asisstència.

L’ajuntament d’Albalat de la Ribera i el club triatló Tralbalat están treballant conjuntament per que aquesta edició torne a ser tot un éxit.

Tralbalat


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.