Campillo va amagar que l’SGAE proposà cedir a Sueca tota l’obra musical de Serrano

Campillo va amagar que l’SGAE proposà cedir a Sueca tota l’obra musical de Serrano

Des del Partit Popular de Sueca volem proposar als veïns i a la resta de formacions polítiques locals, amb i sense representació en l’Ajuntament, l’obertura d’un museu a Sueca en honor al Mestre José Serrano Simeón, un dels més il·lustres artistes nascuts en la nostra localitat i compositor de l’himne regional de la Comunitat Valenciana.

És difícil entendre que Sueca no dispose d’un espai museístic on gaudir de l’obra del Maestro Serrano. Durant la passada legislatura vam saber que la Societat General d’Autors d’Espanya (SGAE) es va posar en contacte amb el llavors alcalde Salvador Campillo (GISPM), avui soci del Govern de Compromís, per a oferir la cessió de tota l’obra musical del Maestro Serrano a l’Ajuntament amb la finalitat de posar-la a la disposició de la ciutat que li va veure nàixer i créixer.

La setmana passada vam conèixer l’elevada inversió que el govern d’esquerres de Raquel Tamarit (Compromís-GISPM) ha fet i segueix fent en la Casa Fuster, així com l’anunci del consistori per a iniciar la casa museu de Virtudes Cuevas. En aquest sentit, des del Partit Popular no entenem la discriminació cap al Maestro Serrano en la nostra ciutat, una discriminació per part de l’Ajuntament que es manifesta cada 9 d’octubre al no permetre que s’escolte la música de l’himne de la nostra Comunitat i que el Mestre Serrano va compondre.

Si els suecans podem disposar de l’obra musical completa del Maestro Serrano, així com dels records i els objectes de la seua trajectòria professional, és necessari habilitar i condicionar un espai museu dedicat a la seua memòria. Des del Partit Popular volem que els nostres joves coneguen al personatge il·lustre que ha marcat la música d’una època i que ha posicionat a Sueca com a referent musical, i així ho proposarà i defensarà el Grup Municipal Popular en la pròxima sessió plenària.

Partit Popular de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.