L’Ajuntament de Cullera recupera les ajudes per a material esportiu escolar

L’Ajuntament de Cullera recupera les ajudes per a material esportiu escolar

L’aposta per l’educació i l’esport ha portat a l’Ajuntament de Cullera a recuperar les ajudes als centres escolars per a la compra de material esportiu, suprimides per l’anterior consistori fa anys. El govern local ha concedit 800 euros a tots els col·legis i instituts de la ciutat, una ajuda que ha sigut molt ben rebuda per part de la comunitat educativa.

Este matí, l’alcalde, Jordi Mayor; el regidor d’Esports; Javier Cerveró i l’edil d’Educació, Sílvia Roca, han fet lliurament del material esportiu al CEIP Sant Antoni de la Mar. Cerveró ha explicat que són els centres els que han fet un llistat de les seues necessitats i el departament d’Esports ha efectuat la compra pertinent.

La iniciativa pretén pal·liar les deficiències que en els darrers temps han patit les escoles i instituts pel que fa a material esportiu. Les retallades dificultaven la renovació fins al punt que les ajudes de la conselleria es mostraven del tot insuficients. «Es va arribar a rebre una xarxa que valia menys de 3 euros sense pilotes», han apuntat des del departament d’Esports.

En total, s’han invertit 7.200 euros. «La quantia enguany serà una mica més elevada per a compensar la falta d’ajudes en el passat», ha explicat Cerveró. L’edil ha manifestat que la intenció és mantindre-la durant els pròxims exercicis.

«Feia temps que no ens arribava res», ha declarat durant el lliurament un dels professors del centre. S’ha adquirit tot tipus d’articles esportius, des de porteries fins a pilotes, raquetes per a jugar al bàdminton o l’equipament necessari per a la pràctica d’hoquei.

Els regidors han aprofitat per a visitar les obres de reparació de la coberta del centre, que avancen a bon ritme. «Ningú pot tindre ni el més mínim dubte de l’aposta d’este govern per l’educació», ha expressat Mayor, qui recorda que a més de totes les inversions com la de l’Escoleta infantil o del pla de millores dels centres educatius, «hem apostat per recuperar les beques per a la compra de llibres de text i ara la subvenció per a material esportiu».

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.