Corbera, Llaurí, Polinyà, Benicull i Albalat de la Ribera preveuen millorar la CV-508 amb ajuda de la Diputació

Corbera, Llaurí, Polinyà, Benicull i Albalat de la Ribera preveuen millorar la CV-508 amb ajuda de la Diputació

El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, i els alcaldes de Corbera, Llaurí, Polinyà, Benicull de Xúquer i Albalat de la Ribera s’han reunit en el despatx del responsable provincial per a abordar un dels temes que afecta als cinc municipis de la Ribera Baixa, la carretera CV-508.

Durant la trobada, els edils Jordi Vicedo, Ana María González, Òscar Navarro, María Amparo Giner i Felip Hernandis li han traslladat a Seguí les seues inquietuds i necessitats a dur a terme per a incrementar la seguretat del tram que discorre entre Corbera i Polinyà en la CV-508.

En paraules de Vicedo, alcalde de Corbera, “el vial és molt estret i necessitem eixamplar-ho, ja que dos vehicles pesats no poden circular”. “A més –ha continuat-, l’autobús escolar transita per aquesta zona per a portar als alumnes dels pobles a l’institut d’Albalat de la Ribera, la qual cosa fa més necessària la seua intervenció”.

En la mateixa línia, l’alcaldessa de Llaurí, Ana María Gómez, ha manifestat que “es tracta d’una carretera amb molt tràfic doncs discorre pels cinc municipis i no compta amb vorals”. Per la seua banda, el diputat ha mostrat la seua disposició a atendre els temes tractats en la reunió i a posar tots els mitjans necessaris per a solucionar el problema.

Dival


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.