Albalat, Benicull, Fortaleny, Llaurí, Riola i Polinyà estudien aprofitar ajudes europees

Albalat, Benicull, Fortaleny, Llaurí, Riola i Polinyà estudien aprofitar ajudes europees

El diputat de la Central de Serveis Innovadors i Sostenibles i Projectes Europeus de la Diputació, Bartolomé Nofuentes, s’ha reunit a primers de setmana amb els alcaldes d’Albalat de la Ribera, Benicull de Xúquer, Fortaleny, Llaurí, Riola i Polinyà de Xúquer per a informar-los de les possibilitats que ofereixen actualment distints programes europeus per a reduir costos en les seues localitats.

L’alcalde d’Albalat de la Ribera, Felip Hernandis, ha destacat, en representació de tots els edils, que en la trobada han abordat «els problemes comuns que tenim, com a alcaldes de poblacions xicotetes, per a accedir a la documentació i tramitació de fons europeus que puguen cobrir les nostres necessitats. El diputat ens ha descobert tot un món de possibilitats per a actuar sobre les necessitats més urgents i reduir costos als ajuntaments. Entre els temes tractats destaquen les pèrdues que produeixen les nostres xarxes d’aigua potable antigues, la contaminació de l’aigua per nitrats, la necessitat de reduir les emissions de CO2 i determinades ordenances mediambientals».

El diputat ha soŀlicitat als alcaldes que elaboren un document consensuat sobre aquestos aspectes per a ajudar-los a optar enguany a fons europeus per a actuar sobre aquestos àmbits, la quantia dels quals dependrà dels objectius buscats.

DiVal


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.