El director de l’Espai Fuster dóna a l’asil de Sueca els 2.500 euros que havia de cobrar per treballs

El director de l’Espai Fuster dóna a l’asil de Sueca els 2.500 euros que havia de cobrar per treballs

Francesc Pérez i Moragón, director de l’Espai Fuster ha renunciat als 2.500 euros que la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Sueca havia acordat pagar-li el passat desembre en concepte de “Disseny de merchandising per a la Casa de Joan Fuster”, tal com consta a la imatge que acompanya aquest text. Reproduïm íntegrament la carta adreçada per Pérez Moragón a regidor de Cultura, Vicent Baldoví.


 

2-factures-casa-fusterSr. Vicent Baldoví

Regidor de Cultura
Sueca
València, 13 de gener de 2016

M’ha arribat una nota oficial del Partit Popular de Sueca que fa referència a mi, en tant que director del Museu Fuster. No pense entrar de cap manera en els detalls del text, molts dels quals són incerts o equívocs, potser per falta d’informació del Grup Municipal que el signa.

Vull simplement aclarir que la quantitat a què es refereix la nota —2.500 euros— no pot ser en cap cas assimilable a salari, dieta o res que se li parega ja que totes les despeses que em genera la direcció van a càrrec meu.

La quantitat al·ludida havia de retribuir la redacció de textos relacionats amb la posada en marxa del Museu Fuster, com ara el fullet divulgatiu, les notes per a la pàgina web i altres escrits. El més important, sens dubte, és el llibre que servirà de guia per als visitants, en el qual estic ocupat ara mateix. Es tracta d’una obra que requereix uns certs coneixements i que, si tot ix bé, podria ser útil durant uns quants anys, a través de successives reedicions, com sol passar en aquesta mena treballs. D’acord amb la meua llarga experiència professional en qüestions literàries i editorials, considere que la xifra global no és exagerada ni abusiva.

En qualsevol cas, com ja he manifestat diverses ocasions, el meu únic interès en aquest àmbit de coses és col·laborar tant com puga perquè tots els serveis culturals inclosos en l’Espai Fuster estiguen tan prompte com siga factible a la plena disposició del públic, de Sueca i de fora. Tinc plena confiança que així serà i que es podrà fàcilment demostrar en un termini molt curt que l’Espai Fuster no sols serà rendible per a la ciutat, sinó també un motiu d’orgull per a tota la gent de Sueca.

A fi d’esvair equívocs i interpretacions errònies, sol·licite de manera formal que, en el meu nom, l’Ajuntament de què formes part faça donació de la quantitat esmentada al benemèrit Asil d’Ancians de Sueca.

Et pregue igualment que dónes a aquest escrit la publicitat que l’assumpte demana.

Tot agraint de nou la confiança de l’equip de govern, et saluda ben cordialment

Francesc Pérez i Moragón

TEMES RELACIONATS:

El director de la Casa Fuster de Sueca cobra o no cobra?

“La col·laboració de Pérez Moragón en el projecte del Museu Fuster és un privilegi per a Sueca”


 

  1. avatar

    Pp’ros…ara no digueu res? Que raro…

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.