El director de la Casa Fuster de Sueca cobra o no cobra?

El director de la Casa Fuster de Sueca cobra o no cobra?

La setmana passada vam conèixer una despesa de prop de 40.000 euros per a la Casa Fuster, en concepte de: instal·lació d’aire condicionat, un sistema de electroósmosis, retolacions per a la Casa, disseny i material de promoció (llapis, borses, postals).

Des del Partit Popular de Sueca no entrarem a valorar la necessitat o no d’estes despeses. No obstant açò, no podem evitar centrar la nostra atenció en un d’ells: disseny de marxandatge, per valor de 2.500 euros i en benefici de Francesc Pérez Moragón, l’actual director de la Casa Fuster i qui, segons l’equip de govern de Compromís-GISPM, no rep salari algun per treballar en la Casa.

Fins a fa uns mesos, Joan Antoni Carrasquer Artal, treballador de l’Ajuntament de Sueca, dirigia la Casa cobrant una quantitat addicional al seu salari de funcionari. Raquel Tamarit, després de prendre possessió com a alcaldessa, va anunciar la no-contractació del senyor Pérez Moragón. És a dir, el nou director anava a treballar sense sou i, per tant, no era necessari traure la plaça a concurs públic. No obstant açò, sí rep ingressos per dietes, desplaçament i altres despeses; per exemple, els 2.500 euros en concepte del disseny de marxandatge, aprovats per resolució d’alcaldia.

La dedicació desinteressada del senyor Pérez Moragón és, sens dubte, digna de respecte i valoració per part del poble de Sueca. No obstant açò, rebre dietes o pagaments per serveis relacionats amb la Casa Fuster, com el disseny del marxandatge per valor de 2.500 euros, representen un salari a final de mes. En este sentit, el més correcte, just i adequat és fer un concurs públic per a assignar esta plaça a la persona que més mèrits present. I la idoneïtat del senyor Pérez Moragón per al lloc li portaria, segurament, a ser la persona seleccionada però donant l’oportunitat a altres veïns de Sueca que també poden voler optar al lloc.

Sense concurs públic i percebent diners públics, la figura del Director de la Casa Fuster és similar als assessors, un perfil molt criticat per la Coalició Compromís però que bé aprofiten quan són ells els qui estan al capdavant del consistori, igual que estan fent en la Generalitat.

El Grup Municipal del Partit Popular en l’Ajuntament de Sueca seguirà preguntant, com ja ve fent des de fa mesos, quant ens costa la Casa Fuster i si aquesta despesa és rendible o no per als nostres veïns.

PP de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.